Nena81
|
IZVORNA PORUKA: verolino Sad cu da ti kazem kako sam to postigla (zajebah ga na kvarno ). Vidim ulazi u kupatilo, znam sta sledi, a ja brze bolje u ormar, navucem 'aljince i kad on izadje i pita me :"Gde ces ti?", ja mu samo odgovorim:"Uzasno mi je dosadno, tako da idem sa tobom"..Vidim ja on se mrsti i pokusava da me odgovori, kao tamo su sve muskarci. Ja mu samo kazem:"Pa sta"..I odem sa njim jednom, dva puta, tri puta (cak se i dobro provedem), medjutim, njegovim ortacima (koji su uglavnom neozenjeni) nije prijalo bas tako moje drustvo, pa su poceli redje da ga zovu. Sledeci put kad se spremi ja brze-bolje pozovem kumu i kuma na kafu i oni dodju, pa on ne moze da ode..I niz sitnih lukavstava sam primenjivala i nije me sram. Ja sam se za njega udala kad je imao 36 godina. Od svoje 20-te je visio po kafanama. Znala sam da cu mu to tesko izbiti iz glave. Ali evo posle godinu dana, on jednom-dvaput nedeljno ode u grad na pivo sa drustvom. A kad smo se uzeli u julu prosle godine? Pa ja sam celo leto bila sama. I ludela..I onda resim da upotrebim mozak. Jer ovo se Gagi moja mila samo mozgom resava, emocijama nikako. Emocije ce te samo do razvoda dovesti, a ja ti to ne zelim, pogotovo (kao sto Dora kaze) ako je to najveci problem koji imate u braku. Mislim da su sve RR dame spremne da za tebe smisle po koje malo lukavstvo kojim ces polako, ali sigurno, prorediti izlaske svoga muza, ili ih u krajnjem slucaju pretvoriti u izlaske sa tobom. Ja prva... Izvinite na duzem postu, ali ja se uvek trudim da dam neki praktican primer ili savet, jer se tako nekome moze najbolje pomoci. Mnogo mi se svidja tvoj nacin razmisljanja A ovo si dobro rekla, ako je to jedini problem, jbg coveku mozda treba izduvni ventil ako puno radi, pa i ako potrosi koji dinar vise u kafani..nek potrosi na kafanu, ne na kocku zene ( da ne kazem kurve).. mozda nije bas toliko crno sve Gagi, razmisli sta ti je ciniti. Mislim da bi mogla malo lukavstvom da probas nesto da promenis, pa na kraju ako ne ide ne ide, razvod neka bude krajnje resenje. Mozda da odes sama sa decom negde na odmor, razbistri glavu, smisli se kako sta ti je ciniti nemoj brzati i impulsivno reagovati .. Nisam toliko upucena od skoro sam na forumu, ali saljem puno puno