Verus -> RE: Razvod braka (19.10.2011 12:30:43)
|
Za ovo si nazalost u pravu...moja majka je to dozivela od oca, da su ona i sestra morale da se bore za polovinu svega sto je bilo od njihove majke-pa zakonski pripalo njima. NE daj se. I AKO ti advokat kaze da sigurno imas prava na pola tog placa (ako imate papire kad je kupljeno -i kad si vencana to ti je onda dokaz da je uzeto za vreme braka), guraj i uzimaj pola od svega. A AKO imas sanse da izgubis-a on ti ponudi neku vecu sumu za to, uzimaj. Moj drugar se razvodi trenutno-on je Amer a ona "nasa". Strasno sta mu radi, sramota, on u ovom slucaju vuce debeo kraj, a ona ga ostavila za drugog. Hoce i kucu da mu uzme, a nije uzeta za vreme braka...strasno. I ja se slazem da je sramota kako uvek dodje samo do podele novca, a dete se zaboravi, uzas. Podseti ga malo da je to i dalje njegov sin!! IZVORNA PORUKA: Anitaaa mm stalno ponavlja kako voli malog i kako bi sve uradio za njega a ništa ne radi.Sve su to samo prazne priče.Sa njegove tačke gledišta on će navodno njemu da napravi na tom placu kuću,bla bla i takve neke gluposti.A čim se pojavi neka žena u njegovom životu (mislim da se oženi ponovo i sl.) Mateja će opet da ostane kratkih rukava tu.A u medjuvremenu od oca će imati samo alimentaciju koju uspem da izvučem.
|
|
|
|