Anoniman -> RE: Internet (16.11.2012 11:44:37)
|
Imam pitanje i totalno lud problem. Pregledam malopre mailove i vidim naziv maila "R***** ti je poslala poruku putem B****", pri čemu je R moja drugarica a B nešto što nisam znala šta je, mislila sam da je neki program za razmenu e-pošte. Kliknem na taj mail, tj link, nesmotreno, i vidim da je to sajt za upoznavanje [sm=zmeden.gif] za koji nikad ranije nisam čula. I tako, ja dok sam pokušavala da otvorim tu poruku meni počele da stižu neke silne poruke na mail od nekog Radovana, Dušana, Stanka i Dejana, a sve sa tog sajta. A javio se i neki XY lepotan [sm=smiley29.gif]. E sad, ja sigurno i sto posto nikad nisam ostavila svoje podatke na tom sajtu i nije mi jasno otku svi ti Janki i Marki na mom mailu? Ne mogu ni da vidim poruku niti da pišem adminima sajta, jer lepo piše da moram da se registrujem i bla bla, ali kako onda oni mogu meni da šalju poštu? Mislim, krivo mi ako mi se Radovan i Stanko uvrede pa pomisle da neću da se upoznam [sm=jezicek.gif] Šta da radim? Koja je to fora, otkud njima moj mail?
|
|
|
|