Žapkić -> RE: Zamišljeni prijatelj (5.11.2014 2:09:26)
|
Negde sam već pislaa-tina je zimus imala zamišlčjenog prijatelja. Zvao se Oranž![sm=smiley36.gif] (to je , doduše, lik iz nekog crtaća kog gleda). Ljudi moji, Taj Oranž nam je jedno vreme bio član porodice! Imao je čak i svoje mesto za stolom![sm=smiley36.gif] Sad mi je smešno kad ga se sjetim, ali jedno vrijeme me bila uhvatila frka i panika. Mislila sam da sa mojim detetom nešto nije u redu. Čak sam zbog Oranža išla i kod pedijatra i kod dečjeg psihologa. I svi su mi ekli da je to sasvim normalno. Jedna od najsmešnijih scena sa Oranžom bila je kad se Tina prehladila i krenemo moja mama i ja da je odvedemo kod doktora. Ulazimo u taksi, Tina drzi za ruku Oranža i stavlja ga da sedne izmedju nas u taksi. Izlazimo iz taksija, I u jednom momentu Tina vrisne:"Baba, baba-zaboravili smo Oranža!!!" I moja mama, lepo, otvori vrata taksija, "uhvati" Orana za ruku i izvede ga iz vozila...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo sam videla zblanutu facu taksiste u retrovizoru![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Elem, trajalo je to sa Oranžom, par meseci. Zaboavljen je kao da nikada nije ni postojao.
|
|
|
|