Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 10.9.2014 22:08:40
|
|
|
|
Sanchy
|
Da i mi je nosimo svaki put kad idemo u setnju,,jos malo dok koristimo kolica
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 10.3.2015 23:52:53
|
|
|
|
mila83
|
Ja nisam nesto cesto koristila tu navlaku.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 10.3.2015 23:57:19
|
|
|
|
Bibilib
|
ja jesam i jos je koristim,a platili smo je 1500 din,korisna je stvar....
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 10.3.2015 23:58:05
|
|
|
|
mila83
|
Mi smo dobili uz kolica.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 10.3.2015 23:59:02
|
|
|
|
Bibilib
|
mi smo kupili,nije dosla uz kolica.....
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.3.2015 21:53:41
|
|
|
|
MakiJ
|
Dobili uz kolica, i jesmo je koristili, pametna stvar
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.3.2015 21:59:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Odlicna stvar ! Ionako volim da setam po kisi. ...
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.3.2015 22:01:12
|
|
|
|
Kata90
|
ja upravo to moram da kupim,ali bas nebi volela da me zadesi kisa.......
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.3.2015 23:40:37
|
|
|
|
Plavusa34
|
treba mnogo korisno
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.7.2015 15:44:06
|
|
|
|
mila83
|
Mi jos nismo koristili nasu sto smo dobili uz kolica,ali verujem da je korisna,pa cak i kada jako duva vetar...a sa prvo dvoje dece nisam ni imala tu navlaku.
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 11.7.2015 16:13:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za prvo dete nisam koristila tu navlaku,nisam je ni imala,za drugo sam imala navlaku ali i dalje nisam koristila a za treće sam koristila
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 3.11.2015 16:17:22
|
|
|
|
Mariya
|
Mi smo ovo dobili uz kolica i nijednom je nisam koristila.kad pada kisa ne šetamo se,a ako naskiša uhvati u šetnji samo navucem suncobran,pošto je velik pokrije je celu a i ona voli da see skriva iza njega
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 3.11.2015 20:39:25
|
|
|
|
mila83
|
Ni ja je nisam jos uvek koristila,a sto kazes Mariya,ako nas i uhvati neka kisa,malo vise navucem onaj krovic sto ima ,isto je velik i posluzi.Iako tu navlaku za kisu uvek imam pri ruci u kolicima
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 3.11.2015 20:45:10
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam je koristila, i do skoro je nosila u kolicima i kad sam menjala kolica zaboravim da je prebacim. Posle dva dana iskisnemo nacisto. Odlicna stvar, treba je imati. Mi smo je stavljali i dok je M bio bas bebac pa kad duva jak vetar.
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 3.11.2015 20:50:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo je koristili često jer se šetamo i po vetru i po kiši, kao Skandinavci
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 4.11.2015 7:03:02
|
|
|
|
Maraj
|
Mi nasu jos nismo raspakovali...ne znam ni kako se navlaci
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 17:33:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo je skoro namestili ali je A vristao pod njom.Tako da je to bilo to.
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 18:14:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Stojala mi je dole u kolicima i mislim da je nikada nisam raspakovalam😊
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 22:38:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nama je zimski muf od nedavno spas. Ali ovaj kisni deo..hm
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 22:40:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam i ja za par slucajeva gde su se deca prestravila kad je stavljena navlaka za kisu... A jednom sam srela baku da gura dete u kolicima koja su skroooooz pod tim ,,najlonom" za kisu... pitala sam se kako dete dise pod tim?
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 22:42:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kada se postavi od gore do dole,kolica su totalno prekrivena. Disu oni bez brige :) U sustini kod nas ako se prozorcic otvara kisa mu oada tacno na glavu.
|
|
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 22:45:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Da skroz je nekako nemoguce lepo staviti tu navlaku, ili je totalno pod njom - meni se to bas ne svidja, ili kroz taj otvor sto kazes pada kisa direkt, pa ne shvatam cemu onda 😊 A Mozda sam samo smotana pa nikada nisam uspela da potrefim kako se namesta 😊
|
|
RE: Kišna navlaka na kolicima 17.11.2017 22:46:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A pri postavljanju navlaku sutira a tek sto peva ulicom.jao jao. Brze smo se vratili nego sto smo se pakovali za izlazak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto su autizam i karcinomi kod dece u po...Vodeći svetski doktori objavili su globalni apel za hitnu regulaciju toksičnih materija koje su povezane sa porastom bro...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?