Mala Elena -> RE: U potrazi za stanom ( o podstanarstvu ) (24.9.2014 21:09:00)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jabudic , i ja se pitam ko je ovde lud. [sm=smiley1.gif] mislim da se gleda kvadratura preko 30 m2 da je stan a ne garsonjera . A nama je posebna kuhinja pa to racunaju valjda kao ipo. [sm=jezicek.gif] jel to gazde prijavljuju ili neko strucno lice? veruj ako se u nesto razumem onda su to nekretnine, prodala sam preko 300 stanova, visila danima po gradilistima, vijala papire za izgradnju itd... nema veze kvadratura. ona ima veze jedino kada se gledaju te polusobe, znaci sve ispod 8m2 je polusoba. i da li kuhinja ima svoj prozor. npr, dnevna soba sa kuhinjom bez prozora i dve spavace sobe normalne kvadrature je ipak dvoiposoban stan. dnevna soba sa kuhinjom koja nije odvojena ali ima svoj prozor a dn. sba ima vise od 24m2 , i dve spavace sobe su trosoban stan... naravno u oglasima ce se i jedan i drugi stan prodavati ili izdavati kao trosoban. to vec nema veze sa pravilima nego da se uvelica nekako tako da ja luda nisam, a ko jeste nije moj problem [sm=smiley36.gif] E pa ako si tamo radila onda jeste tako. Kuhinja nam je posebna, sa dva ulaza-iz hodnika i dnevne i ima prozor. .. a to za prozor mi je nebuloza ! Bas glupa odrednica.. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|