jabudic -> RE: Posteljina za bebe (28.5.2015 19:33:46)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops E konačno jabude kakva je kad se otvori? Kakav je materijal, onako kao svilenkast ili onaj grublji? Uskoro idem na neke babine a čini mi se da je to OK poklon (komplet) A inače za 48e ti ide i jorgan i ogradica...KLIK Znam da sam komentarisala da mi jorgan ne bi trebao jer imam dva a kad stavim navlaku ne vidi se, ači da bi mi ogradica trebala jer je super, Ali sva sreća te odustadoh jer kao po starom dobrom običaju ni ova beba ne spava u krevecu, pa bolje da uzmem posteljinu za bračni krevet [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Čupo, fin je materijal, 100% pamuk. Nije grub, nešto je izmedju svilenkastog i grubljeg. Ni meni nije treba jorgan, imam dva, ali je ogradica bila predivna. Ali nema veze. A super je kao poklon, baš je fino pakovanje, vidjela si kutiju. Problem je sto su im ostale bile samo muske posteljine. Imaju li oni radnju u HN? Najveća im je u Ulcinju, meni su odatle poslali, inače su u radnji u Budvi imali neke obične posteljinice.
|
|
|
|