RE: Posteljina za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

viking -> RE: Posteljina za bebe (27.11.2013 23:45:05)

Biće ti super, mi imamo za naš veliki krevet te Ikeine čaršafe sa lastišom, godinama ih koristimo, ništa im ne fali. Nema razloga da bebeći budu lošijeg kvaliteta, mogu samo da budu bolji.

Lepterija -> RE: Posteljina za bebe (27.11.2013 23:51:35)

Ne znam kao se postavljaju linkovi na tu foru KLIK. Ova niska prodavnica bebi opreme je extra http://www.ready.rs/products/Program-za-bebe-i-decu-do-16-god/Posteljinaprekrivachi-cebad-peshkiri/index.1.sr.html

Ana RR -> RE: Posteljina za bebe (27.11.2013 23:58:33)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

u subotu su mi stigla dva carsafa sa lastisem koje sam narucila iz ikee, javljam kako ce se pokazati...

Odlični su, i mi smo ih koristili. Mislim, koristimo ih i dalje ali u krevecu spavaju mede [sm=smiley29.gif]

Ja nikad nisam koristila taj jorgan što ide uz ogradicu (imamo tri ogradice, dve su sasvim dovoljne) nekako mi je bio ogroman i plašila sam se da ga ne prebaci preko glave.

pocahontas -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 0:03:54)

mi iz istog razloga nismo koristili jorgan...Ana a jeste imali njihove i ogradice? bas me zanima kakve su, na slikama deluju skroz ok, imaju cisto bele i to mi se svidja...

viking -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 0:10:45)

Nemoj da uzimaš čisto bele, čitala sam da to ne valja za bebe, njima trebaju jake boje i detalji jer im je to stimulacija, tako im se razvija mozak i čula, okreću se, gledaju.... Ako im je sve belo (bež ili neka druga jednolična boja) oni misle da oko njih nema ničega i ne reaguju.

pocahontas -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 0:14:36)

e vidis..verovatno je to razlog zasto nema belih ogradica, na ove sam slucajno nabasala na fb, a po gradu gde god sam trazila nisu imali..
hvala na savetu, poslusacu [sm=smiley31.gif]

viking -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 0:19:58)

Pa da, ima logike, malo sam off, ali ajde... Kažu da ako vam je zid ofarban u belo (ili nešto slično, a boja nameštaja je takođe neka bleda pa nema kontrasta) trebalo bi da bar pokačite majice u jarkim bojama po zidu ili preko kreveta, preko vrata ormara, samo da bi beba imala u šta da gleda. Ne treba naravno ni preterivati i praviti cirkus jer onda ne zna gde će pre, ali u svakom slučaju mora da ima nešto na šta će da se fokusira.

pocahontas -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 0:27:37)

nama su zidovi zeleni, onako bas, ona vesela zelena[sm=smiley36.gif]meni je to lepa boja za deciju sobicu, sarena je soba, ali ne previse, ali je cinjenica da bebe dosta vremena provode u kreveticu i na samom pocetku i ne vide dalje od ogradice, tako da si u pravu i ima smisla da ogradica ne bude bela...ove sto mi imamo, jedna je karirana belo-roze, a druga sareeena, ali isto preovladjuje roza pa za decaka moram uzeti bar jednu koja nije roze [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Posteljina za bebe (28.11.2013 14:39:33)

Izabrala sam posteljinu[sm=smiley1.gif]
Prvo model mi se mnogo svidja a drugo ako bude devojcica na posteljini je hello kity[sm=smiley36.gif]
Pamucna je i bas mekana. Najbitnije ogradica je iz jednog dela. Vuku sam kupila iz tri dela i on je to sve brzo pokidao. Sve sam lepo rezervisala i dogovorila, kada se porodim i budem znala sta je mm ce otici i uzeti rozu ili zelenu posteljinu. Mama ce mi oprati i kada dodjem iz bolnice sve ce biti spremno[sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Posteljina za bebe (19.12.2013 21:55:38)

Naručila sam i ja ogradice kod istih, stigle su mi juče, preslatke su :) Slikaću kad ih namontiram na krevetac.
IZVORNA PORUKA: marijana22

Jesam, Viking, kupila sam ogradicu. Meni je bas lepa

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (19.12.2013 22:03:59)

Super Vik[sm=bravo.gif]

Koje si uzela?

viking -> RE: Posteljina za bebe (19.12.2013 22:13:32)

Zeleni autić i Roze ptičicu [sm=smiley36.gif] Tri dana sam razmišljala za koje da se odlučim, sve su preslatke, a uživo su još lepše!

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (19.12.2013 22:23:46)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Zeleni autić i Roze ptičicu [sm=smiley36.gif] Tri dana sam razmišljala za koje da se odlučim, sve su preslatke, a uživo su još lepše!

Lepe[sm=bravo.gif]

Milica cica -> RE: Posteljina za bebe (22.1.2014 21:06:56)

Vik gde si naručivala posteljinu?

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (23.1.2014 12:15:26)

Milice narucuje se preko fb. Ako si iz Bg mozes da se dogovoris pa da licno preuzmes. Zovu se ogradice za krevetac boop ili tako nekako

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (23.1.2014 12:24:19)

I da ovo su samo ogradice nije komplet posteljina. Moj predlog buducim mamama je da kupe 2-3 carsava sa lastisem, ogradicu i prekrivac/cebe u zavisnosti od god. doba kad stize beba. Jesu one komplet posteljine povoljnije ali tamo dobijes -jorgan (koji uglanom ne koristis jer u vecini stanova toplo, ja sam nas koristila 2-3 puta kad je vreca bila na pranju)-jastuk, jastucnicu(ne koristi se do druge godine), neke ukrasne jastuke- carsav,( ako je bez lastisa jedno 5-6 puta u toku dana ga namestas i zatezes)

Milica cica -> RE: Posteljina za bebe (23.1.2014 13:05:57)

A gde mogu da se kupe ti čaršafi sa lastišem?

Ana RR -> RE: Posteljina za bebe (23.1.2014 13:19:27)

Milice, ja sam kupila u Ikei tj poručila sam preko FB. Super su, ali možeš sigurno naći i po radnjama sa tekstilom.

minnica -> RE: Posteljina za bebe (23.1.2014 13:46:49)

Slažem se u potpunosti da su kompleti posteljina najčešće beskorisni. Dobiješ gomilu stvari koje ti ne trebaju i još moraš da dokupiš čaršave.
Milice, imaš čaršave maltene u svakoj radnji bebi opreme, možeš i poručiti ovde ili ovde.

jana*30 -> RE: Posteljina za bebe (30.1.2014 20:37:57)

.

jana*30 -> RE: Posteljina za bebe (30.1.2014 20:38:53)

IZVORNA PORUKA: Zoka81

IZVORNA PORUKA: Zoka81

Ovo je moja posteljina, takvu sam narucila. Uzela sam sarenu jer jos ne znam tacno sta je decak ili devojcica pa ima i plave i roze boje. A i ta mi se najvise svidela. Narucicu i u skroz plavu kad budem videla svojim ocima sta ce biti, ne verujem vise doktorima.

[img]http://www4.slikomat.com/10/0312/iy-s-8660.jpg[/img]

Gde si naručila ovako lepu posteljinu ja ne mogu ni na jednom sajtu da nađem ovako nešto sve je sa nekim medama ili jednobojne. pošalji mi link ako imaš.
Hvala

lesica -> RE: Posteljina za bebe (17.3.2014 14:59:31)

Baby Textil posteljine Sva pitanja možete postavljati u temi [sm=smiley1.gif]

A u članku pogledajte čega sve ima Baby Textil

Trcosava -> RE: Posteljina za bebe (1.9.2014 9:08:44)

Ja ću sad da poludim. Gledam cene i uoppšte šta ide u kompletu. Za Anu sam dobila posteljinu i ne mogu da je koristim za dečaka jer je oo čuda roze. I evo sad gledam i u Aksi u Baby textilu i u svakom kompletu ide i JORGAN! Ne postoji uopšte posteljina bez jorgana, a da ide i ogradica i lepo ću da poludim.

Štetica -> RE: Posteljina za bebe (1.9.2014 9:22:39)

Trco ja sam skoro kupila bratancu komplet posteljinu,ogradica,carsaf na lastis,jastuk i step deka(nije pravi jorgan)sa dva lica,sa jedne strane stampano platno sa druge plis, u Deltateksu i kostala je 3200. A i Trgotex Leskovac ima na taj fazon,samo sto je kod njih carsaf plisani,onako bas mi je zimski komplet.

Trcosava -> RE: Posteljina za bebe (1.9.2014 9:25:54)

Misliš frotirski? Gledaj, ja se porađam u sred zime hehe

Jel imaš linkove?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>