RE: Posteljina za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

slavica. -> RE: Posteljina za bebe (3.2.2012 11:19:23)

Zene treba mi pomoc. Gde da nadjem posteljinu za nas krevetac? On je nesto manjih dimenzija,sto se duzine tice,a i s obzirom da je saren,mislim da posteljina ne bi smela da mi bude previse sarena,da ne izgleda bas kao iz cirkusa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ako znate neko dobro mesto u NS bilo bi idealno,mada i u BG idemo cesto,tako da ako bas nema ovde,snabdecemo se tamo,samo da nadjemo odgovarajucu posteljinu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ovo je nas krevetac
[img]http://www4.slikomat.com/11/0203/id1-NY-201.jpg[/img]

madre -> RE: Posteljina za bebe (3.2.2012 22:25:57)

slavice, mislim da je skroz jednostavno naci jednobojne posteljine. ja bih za ovaj krevetac, kupila neku svetlo plavu, moze biti jednobojna, a i ne mora. i ja sam u pocetku o tome vodila racuna, ali sam onda skontala da koju god da stavim lepo pristaje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
a sto se dimenzija tice, mozes da uzmes i onu standardnu velicinu, taj visak uvlacis sa strana. kazem ti iz iskustva jer je i nas prvi krevetac bio istih dimenzija.

slavica. -> RE: Posteljina za bebe (3.2.2012 22:52:05)

Pa da,ja sam mislila da mozda ne bude bas jednobojna,ali da ne bude ni jako sarena,da mozda ima dve ili eventualno tri nijanse plave. Nekako mi je mnogo lepse za bebe kada nije obicna i jednobojna,a opet,kao sto sam rekla da nebude kao iz cirkusa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Hvala za misljenje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Victoria -> RE: Posteljina za bebe (1.3.2012 16:39:28)

Joj i nama je bas problem sa tom posteljinom i dezenima,jako su mi ruzne one sa bzv medicama drecavih boja ili jako roze ili bebi plavo...ili drecavo zelena mene boli glava od tih boja...Ja sam u potrazi za bez ili belom i mislim da cu kupiti i ogradicu i posteljinu neku sa medama ili s tim s cim prodaju...ali cu kupiti neki lep materijal i mama ce mi sasiti presvlake od neke lepe bez,nude ili prljavo roze boje koje ja bas volim da nosim a i sobicu planiram da sredim u tako neku pesak ili na kraju krajeva belu boju...Samo da nisu jarke...A sto se tice baldahina za krevetac sve sto sam do sada videla kod nas je katastrofa parce neke (cak ne ni cipke)nego negog materijala kao mreze za komarce i platna,a na nekom sajtu na fb-u donose iz Italije cipkane divne baldahine ali su preskupi 180 ,200e,najverovatnije cu kupiti cipku i prema stalku za baldahin skrojiti nesto lepo...

slavica. -> RE: Posteljina za bebe (1.3.2012 16:44:11)

Victoria,samo nemoj ni da bude previse "mirna",ako me razumes. Bebe ipak vole drecave i zivlje boje. Ne mora to da bude presareno,ali bolje je da bude neka jaca boja. Bar ja mislim.

Victoria -> RE: Posteljina za bebe (1.3.2012 17:49:12)

Hvala Slavice ,nisam to znala ,pa mislim da ce biti sarena vrteska za krevetac iznad nje pa neka se sa njom igra :))) a svakako ako nadjem neki belicast ili kremkast materijal sa blagim printom medica ili neceg umerenog uzecu :))Ali drecavo ne mogu mene boli glava od jakih boja...divim se mojoj kumi cija je soba bordo...dnevna zelena.... ja bi poludela od tih boja svaki dan :)))

mejvis -> RE: Posteljina za bebe (1.3.2012 18:02:44)

Slavice, za taj prenosivi krevetac treba ti samo donji čaršaf, jednobojni za krevetac. On je malo većih dimenzija ali ga podvučeš ispod dušečića. Ako bi baš htela tih dimenzija, morala bi da sašiješ.

Sashica82 -> RE: Posteljina za bebe (1.3.2012 23:18:43)

Victoria, takav dezen koji tražiš sam pre pola godine videla kod Miljkovica (Milo i Malo) na Vidikovcu. A mi smo posteljinice kupili u Textilu Jagodina radnja na NBgd-u. Kupili smo mirnije boje, unisex varijante. Mnogo su lepe...

Victoria -> RE: Posteljina za bebe (2.3.2012 10:00:27)

Hvala,ja sam iz NS-a...nadam se da cu naci i ovde nesto od materijala pa da presvucem posteljinu ako vec ne nadjem neku lepu mirnu boju :))

Sashica82 -> RE: Posteljina za bebe (2.3.2012 12:12:17)

Ih, nisam primetila NS...

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (2.3.2012 14:26:55)

Textil Jagodina treba da ima i u NS.

Victoria -> RE: Posteljina za bebe (2.3.2012 14:31:33)

ne znam jel ima textil jagodina,a videcu u suknu ...

Jeca* -> RE: Posteljina za bebe (2.3.2012 14:34:59)

ima...sad sam videla na njihovom sajtu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (3.3.2012 0:04:59)

Ja sam kupila ovakvu posteljinu http://www.babyonline.rs/sve-za-bebe/bebi-komplet-bez-baldahina-80x120cm-sareni-vozic-posteljine-za-bebe-babyonline.html u Textil Jagodina. Bez jorgana i sa kracom ogradicom platila sam 3000. Mislim da je ovo povoljnije. Inace u njihovoj radnji sam videla jos lepih posteljina i nisu ono presarene (kao vecina ostalih)

Azra_ -> RE: Posteljina za bebe (13.3.2012 19:42:57)

I ja imam ovu posteljinu kao i Marijana22. Bas je lep dezen. Imamo siroku ogradicu, jastucic sa navlakom, carsaf i jorgancic sa navlakom. Ono sto bih napomenula je da mi je taj jorgancic apsolutno nepraktican. Beba je tako minijaturna, a jorgancic uopste ne prijanja, nekako je krut. Ne bi bilo strasno za dete od godinu dana, ali ja za bebu koristim mekano , toplo cebence.

SareniVrabac -> RE: Posteljina za bebe (13.3.2012 21:57:51)

textil u ns je na futoskom putu [sm=smiley1.gif]

Sashica82 -> RE: Posteljina za bebe (13.3.2012 22:21:01)

Marijana, imamo istu, kraća ogradica, bez jorgana. I još jednu sam kupila kod njih. A ta druga ima navlaku za jorgan većih dimenzija [sm=zmeden.gif] Ja sam samo htela drugi dezen, nije mi jasno, al ajde.

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (13.3.2012 22:30:17)

IZVORNA PORUKA: Sashica82

Marijana, imamo istu, kraća ogradica, bez jorgana. I još jednu sam kupila kod njih. A ta druga ima navlaku za jorgan većih dimenzija [sm=zmeden.gif] Ja sam samo htela drugi dezen, nije mi jasno, al ajde.

I kod mene je navlaka prevelika, ima oko 120x90, ne znam sta da stavim unutra, koji prekrivac. Sta si ti radila

soni -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:28:45)

Mi cemo uzeti beli krevetac tako da mi svaki dezen odgovara

imam pitanje..od posteljine mi je potrebno.. prvo dole ona musemica ili nesto nepromocivo sto ide na madrac.. pa onda carsafic, i jastucnica, cebence ili jorgancic i ogradica...za bebe tek rodjene jastuk ne treba ???
da li je to to , za kompletan krevetac.. ili trebam jos neku navlakicu ispod bebe [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:40:51)

IZVORNA PORUKA: soni

Mi cemo uzeti beli krevetac tako da mi svaki dezen odgovara

imam pitanje..od posteljine mi je potrebno.. prvo dole ona musemica ili nesto nepromocivo sto ide na madrac.. pa onda carsafic, i jastucnica, cebence ili jorgancic i ogradica...za bebe tek rodjene jastuk ne treba ???
da li je to to , za kompletan krevetac.. ili trebam jos neku navlakicu ispod bebe [sm=zmeden.gif]

Mušema ili neška nepromočiva podloga, čaršaf - moj savet da bude na lastiš, jastuk do godinu i po sigurno ne treba, navlaka za ćebence ili jorgan.

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:49:43)

Gae (a i ostale) taj carsaf sa lastisem ja sam videla samo frotirski. Jes tanji frotir al opet da ne bude bebi vruce leti? Da li ima negde da se uzme pamucni sa lastisem?

soni -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:51:08)

da i ja sma nasla samo frotirske tanje, ali mislim da to bebi ne smeta

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:52:01)

Moji su svi pamučni, kupila u Medi gde i nameštaj i dušek, frotirske nisam ni nama nikad kupovala a ni njoj samo glatke i tanke pamučne.

marijana22 -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 15:58:04)

Thx pogledacu

Sashica82 -> RE: Posteljina za bebe (21.3.2012 18:06:42)

IZVORNA PORUKA: marijana22

IZVORNA PORUKA: Sashica82

I kod mene je navlaka prevelika, ima oko 120x90, ne znam sta da stavim unutra, koji prekrivac. Sta si ti radila

Izvini što tek sada odgovaram. Šta sam radila? Pa ništa... [sm=smiley36.gif] Stavila sam standardni jorgančić koji sam kupila u Milo i Malo. On je i predviđen da na njega ide navlaka. Mislila sam da suzim navlaku, a onda razmišljam, beba će porasti, preći će u krevet za decu, kupiću veći jorgan - a već imam posteljinu. Mi smo dobili na poklon dve posteljine sa jorganom na koje ne ide navlaka, tako da mi to nije problem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>