RE: Posteljina za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Mariya -> RE: Posteljina za bebe (19.7.2011 17:03:25)

IZVORNA PORUKA: isidora88

iz NS-a sam,meni treba i ogradica za krevetac,moram negde naci winie pooh,ali da je neka normalna cena,ne pada mi na pamet da dajem 200 eura koliko je u enci menciju posteljina,oni nisu normalni [sm=hudicek1.gif]
[/quote]

Mariya -> RE: Posteljina za bebe (19.7.2011 17:04:58)

Ako još nisi našla posteljinu sa vini puom, pogledaj u simpu, tamo sam videla preslatko je, nešto više od 5000 din.

klara01 -> RE: Posteljina za bebe (21.7.2011 11:30:35)

upravo sam dosla sa banjice, u paunovoj u deltateksovoj radnji ima posteljina sa vini puom, ali bez ogradice i kosta 980. mnogo je lepa, zuta je podloga

Joj@ -> RE: Posteljina za bebe (21.7.2011 13:16:14)

E, i ja sam tu posteljinu opazila, znaci jos je tu! Divno, odoh u shopping

cani -> RE: Posteljina za bebe (22.7.2011 17:05:25)

Mene je mnogo nerviralo sto su uz posteljinice ( bar ove koje sam ja gledala) uvek isli carsavi koji nisu imali lastiš.I jedva sam nasla onakav kakav sam htela, lep i mekan pamucni carsav sa lastisom u Kiki.I to ih ima u svim bojama pa sam uspela i da uparim sa narandžastom posteljinom koju sam vec bila kupila.

Joj@ -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 12:00:12)

jao, ja sam snimila prelepu posteljinu u Kiki, sa baldahinom koji se na vrhu vezuje velikom plavom zvezdom. To smo odabrali da bude posteljina za Vladin dolazak :)
Neznam gde jos ima lepih i kvalitetnijih posteljina...ovo po gradu je sve krs, u medakovicu u Aksi je slab izbor. Danas idemo u Aksu na NBG i u Bebi centar, mozda ima tamo necega. Dajte neki predlog

cani -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 22:43:35)

Letoshop i Enci Menci imaju lepe ali i skupe posteljinice...I u Piramidi ima jedna radnja,ne mogu da se setim kako se zove,mozda Baby boom,isto ima bas lepe ...

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 22:46:46)

IZVORNA PORUKA: cani

Mene je mnogo nerviralo sto su uz posteljinice ( bar ove koje sam ja gledala) uvek isli carsavi koji nisu imali lastiš.I jedva sam nasla onakav kakav sam htela, lep i mekan pamucni carsav sa lastisom u Kiki.I to ih ima u svim bojama pa sam uspela i da uparim sa narandžastom posteljinom koju sam vec bila kupila.

Te čaršave sa gumom imaš da kupiš u Ikei za smešne pare, ali su beli. Tipa 10 eur 2 kom. Ako ima ko da ti donese iz Mađarske (recimo), ekstra su. Mekani, a realno, beli čaršav ide uz sve.

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 22:48:38)

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: cani

Te čaršave sa gumom imaš da kupiš u Ikei za smešne pare, ali su beli. Tipa 10 eur 2 kom. Ako ima ko da ti donese iz Mađarske (recimo), ekstra su. Mekani, a realno, beli čaršav ide uz sve.

KLIK

Ne znam koji je kurs, poslednji put kad sam bila, bilo je oko 2500Ft = 10eur. Ovo je pakovanje od dva čaršava.

I sad vidim, sem bele imaju i svetlo plavu i svetlo roza. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Jele -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 23:45:42)

Ja sam ovu bila naručila iz Ikee, kad je bila na nekom sniženju, izašla me oko 900 dinara, a sastoji se iz 4 dela, neki letnji prekrivač, meni dođe kao podloga kada stavljam strahinju negde da legne, čaršaf sa lastišem, jastučnica i navlaka za jorgan, sve se pere nma 60 stepeni...

[img]http://www4.slikomat.com/11/0723/rdw-vitami.jpg[/img]

cani -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 23:50:51)

Bas je cakana [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

snješka -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 23:51:39)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Klara, u prodavnici Meda u Piramidi imaš jako lepu posteljinicu. Cena je 3 000 din.Mi smo kupili ovakvu KLIK samo u bež boji.

Mi imamo istu ovakvu u zelenoj boji. Odlična je, evo već je koristi drugo dijete, a boja je ista kao kada je kupljena. Samo što smo je mi prije dvije i po godine platili 55 eura[sm=hudicek1.gif].

Anoniman -> RE: Posteljina za bebe (23.7.2011 23:53:04)

Jele, to imam i ja, u drugoj boji, i išla su tada dva ta letnja prekrivača a ije bio čaršav. Iskreno, sem ta dva prekrivača, ostalo nisam koristila. Jorgan i dalje ne koristi, a jastučnica je netipičnih (za mene) dimenzija) 

cani -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 0:50:48)

Tako i ja nekako... ispade da od svega koristim samo ogradicu ...za jorganic nam je prevruce,carsav nam nema lastis (carsave sa lastisom sam kupovala posebno) a jastucnica nam ne treba... a kupila sam dodatno i par pamucnih prekrivaca i eto...tako je to kad nemas iskustva [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

klara01 -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 13:56:48)

Cani gde si ti uzimala carsave sa lastisom,jesu li od flanela ili obicni pamucni?

cani -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 14:14:32)

U Kiki, ima ih u svim bojama.Oni nisu kao u sto su u obicnim kompletima posteljinica,onako pamucni ali platneni,cvrsti,nego pamucni (100 % pamuk) ali super mekani.Bili su u Kiki isto tako mekani ali tanki,skoro providni,cinilo mi se da ce posle jednog pranja da se razvuku i pocepaju,oni su bili jeftiniji.A ovi sto sam uzela su skuplji ali naravno i kvalitetniji.

klara01 -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 16:37:17)

Sad kad sam dolazila za bg nisam imala vremena da idem do kike,misleci nista mi odatle ne treba,ali moram opet da ubedim mm da me doveze sto ce biti jako komplikovano. Koliko su ti carsavi,ja bih najradije uzela bele,mogu da ih kombinujem uz bilo koju posteljinu,a verujem da se i najcesce menjaju jer ih beba izbljucka.

cani -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 16:48:31)

Joj ne mogu da se setim tacno,cini mi se da su bili oko 800/900 dinara.Nisam sigurna,to smo sve kupovali mesecima pre nego sto sam se porodila a posle porodjaja mi se mozak resetovao skroz [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

klara01 -> RE: Posteljina za bebe (24.7.2011 23:42:21)

Razumem,prosto si prestala da budes opterecena time pa ti to vise nije bilo vazno,dosle su druge brige [sm=smiley1.gif]
ima li tih carsava sa lastisom jos negde,u slucaju da opet ne stignem da odem do kike?

cani -> RE: Posteljina za bebe (25.7.2011 14:29:28)

Ja sam takve slicne vidjala u Leto shopu,onoj radnji pored Forma ideale na autoputu,ne mogu da se setim kako se zove i u jednoj obicnoj radnjici u Pohorskoj

medollino -> RE: Posteljina za bebe (21.8.2011 20:25:33)

Da li ste videli mozda gde ima da se kupi posebno jorgan za bebu ?

vonavoj -> RE: Posteljina za bebe (21.8.2011 20:57:13)

imas ovde da narucis..npr. KLIKNI
valjda je jorgan..ili prekrivac[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

medollino -> RE: Posteljina za bebe (21.8.2011 21:10:08)

Hvala na odgovoru, ali mi deluje da su to prekrivaci ( moze biti prekrivac ali deblji, ali ih nisam videla u mom gradu :(  ), imam ogradicu i posteljinu, pa sam mislila samo da kupim neki jorgan za bebu

Sashica82 -> RE: Posteljina za bebe (21.8.2011 21:41:12)

medollino, imaš kod Miljkovica, odnosno idi na sajt firme milo i malo, naći ćeš u njihovom katalogu. Ja nisam išla kod njih ali planiram upravo zbog toga. Na sajtu vidim da imaju posebno jorgan, odnosno jezgro jorgana na koje se stavlja navlaka.

medollino -> RE: Posteljina za bebe (21.8.2011 22:25:19)

Gledam njihov sajt i ne pronalazim u njihovom katralogu nista sem garderobe za bebe... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>