mama krava -> RE: Problemi sa kičmom (15.11.2017 13:11:40)
|
Dižem temu... Ja unazad godinu dana ima problem sa levim ramenom, a oooodavno tip aod pre 20 god imam problem sa levom nogom...tipa trne ili mi se napumpa list kada dugo sedim. I ja se zainatim, pa uprkos hipohondriji, kojaj sam patološki sklona, odradim skoro sve... U stvari, prvo sam mislila da imam rak dojke, pošto se od ramena bol podvlači ispod dojke, ali kad sam odradila onkolaga, čovek mi reče da sam ja slučaj za fizijatra (možda i pshijatra). Odem ja letos na pregled...i odradim UZ ramena i tu kao imam neke kacifikacije, uardim neke struje i dr mi preporuči da uradim MR vrata i lumbalnog dela. E, sad pošto sam i klaustrofobična... jedva skupih hrabrost da odradim Sreća ima sad neki novi aparat kao prsten, pa szi i glava i noge vire prilikom snimanja sa magnetom... Kao epilog, kičma mi je KATASTROFA!!! Ali užas...dr me pita šta sam radila... vrat mi je baš, baš užasan! Ja više imam problema sa ledjima, ali me i vrat ponekad ukoči i to sve u levu stranu... Moram da se uozbiljim i da počenem da radim npr pilates i ledjno plivanje...nošta drugo ne smem... Jel zna neko dobar pilates u BG??? i Da li neko ima sl iskustva....šta pomaže...
|
|
|
|