pepino -> RE: Ureoplasma, Mikoplasma (26.5.2010 15:03:09)
|
IZVORNA PORUKA: kajalanamia IZVORNA PORUKA: pepino Cipi ovde znam da nije tema,ali nisam je nasla odgovarajucu!?Jel normalno da se malo smedjkastog pojavi na gacicama nakon uzimanja Papa nalaza?Ja sam ga radila vise puta nikada mi to nije bilo,al danas se pojavi!?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Uf, mislim da to nije dobro. Ja sam prvo uradila PAPA test i bio je ok. I pitala sam doktora zasto mi je sekret smedje boje, on kao nije strasno. Malo sutra nije strasno, posle mesec i po dana, ostanem trudna, odem kod drugog doktora koji mi je odmah uzeo sekret na ureo i mikoplasmu i ispostavi se da imam ureoplasmu. Sto je najgore, bila sam trudna i bio je mali spektar antibiotika koje sam mogla da koristim. Nazalost u 8 nedelji sam imala spontani. Mada i za to mi je dr rekla da moze biti uzrocnik ureoplasma, ali kao i ne mora biti. Hocu ziva da se pojedem sto mi se to desilo, a otisla sam kod doktora cim sam videla da sa sekretom nesto nije u redu, ali on jednostavno nije prepoznao problem....Zalosno....za njegovu struku. Ova druga doktorka je odmah po simptomima pretpostavila o cemu se radi i nazalost bila je u pravu..... Ja sam radila nalaz na ureaplazmu,mikoplazmu,hlamidiju prije par mjeseci i dobar je! Tada kada mi je Dr. uzimala bris tek je proslo par dana od zadnjeg menstruacije,to sto sam imala na gacicama nije bilo ni bas smedje,bilo je dosta svjetlije! Truncic,i poslije sve normalan sekret,meni je doktorica rekla da je to mozda i od ovulacije,a kako ona racuna postoji sansa da je bila u tom periodu. Ne brinem se puno,ali u svakom slucaju hvala za informaciju,na tvoje pitanje na zalost ja nemam odgovor!
|
|
|
|