Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 6.11.2016 19:58:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Možete i Bokinu tortu napraviti sa Vincini korama, bude super.
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.5.2021 9:20:03 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 6.11.2016 20:16:10
|
|
|
|
emicaa
|
Anci a moze li Bokina torta sa bilo kojim kupovnim korama
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 6.11.2016 20:44:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, nemam mnogo iskustva sa gotovim korama, jedino sam te vincini koristila. Ne znam kakvih ima kod vas ali probaj da nađeš neke tamne kore.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 6.11.2016 21:30:59
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde imaju samo dvije vrste kora,tamne i bijele vidjecu jos sutra koju cu
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 7.11.2016 21:54:15
|
|
|
|
SunFlower
|
Ko je izmuslio ovu tortu je genije Unazad par godina samo nju pravim, najvise zbog toga jer mi je sin obozava, a i generalno se svima svidja, a prelaka je za napraviti. Ali je to-to samo sa vincini korama. Emice uzimala sam i ja ovde tamne neke okrugle kore, bude fina ali nije bas original jer Vincini kore imaju neki specifican smek. A slag je ovde schlagobers, u casi kao za jogurt pa se samo umuti, mada ima i Rama slatku pavlaku, i dr Oetker ima slag u prahu ali je nikakav. E da, i ja je pravim tako sto natam kore cokoladnim mlekom, jedan fil je kisela pavlaka sa prah secerom i mlevenom plazmom a drugi fil je najobicniji slag. Nista ne dodajem, ne ukrasavam, ne pretrpavam, tako mi je najlepsa.
< Poruku je uredio SunFlower -- 7.11.2016 21:59:45 >
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 14.11.2017 22:32:15
|
|
|
|
dddaca
|
Da li se oseti kisela pavlaka u ovom filu?
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 14.11.2017 22:37:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovo nisam nikada pravila a samo trazim brzinske recepte 😊 Hvala dddaca sto si ,,osvezila" temu 😊
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 14.11.2017 22:39:58
|
|
|
|
dddaca
|
Ha, ha, i ja u potrazi za brzinskim receptom
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 14.11.2017 23:39:57
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Super zvuci. Kakav je ukus?
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 8:56:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne, ne oset_i se kisela pavlaka. Kad god sam pravila ovu tortu svi su bili oduševljeni. Ja je spremam otprilike ovako: Gotove kore Cokoladno mleko 300 gr secera u prahu Jedna mlevena plazma Četiri male pavlake Slag samo za ukrasavanje. Kore natapam cokoladnim mlekom, fil mi je secer, pavlaka, plazma. I na kraju slag. Jednostavna, a preukusna
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 15.11.2017 9:00:12 >
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 9:11:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, bas brzinska a sasatav je takav da ns moze da ne bude ukusna, plazma i coko mleko 😊 Cim smazemo ovu od slave, pravi se 😊
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 9:32:20
|
|
|
|
isidora88
|
Lepa je torta, samo mi je dosadila. Ja sam se navukla na neku cokoladnu tortu bez brasna
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 10:01:59
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ivana hvala na podeljenom receptu. Bas mi je trebalo nesto lagano a ukusno pri tome uz gotove kore da ide.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 11:24:16
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ne, ne oset_i se kisela pavlaka. Super, posto malena ne voli pavlaku, pa da ne pravim bezveze ako ce da se oseti. Videla sam na prerhodnoj strani da si pisala, pa mi se ucinilo bas super
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 12:49:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam je jela kod kume, ok je torta ali meni nije wow. Kao da nedostaje neki ukus.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 15.11.2017 23:20:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sutra je pravim. A ubacicu seckane prepecene lesnike.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 21:07:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,coko moko tortu sam pravila.. Sad vidim razne recepte..Fil je 300g plazme,500g mlecnog margarina,2 pavlake,i 250g secer y prahu..drugi fil je slag..i kupovne kore potopljene u cokoladno mleko..milina.. Maze se fil sa plazmom,pa slag,pa kora..
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 21:13:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da samo ja ne volim tu tortu
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 21:25:29
|
|
|
|
dunja RR
|
A ja mislim da jedina nisam čula za nju Sad ste me zainteresovale. Koje kore kupujete i gde?
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 21:56:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
To je kod nas tzv Kumina torta, Ivina omiljena 😂
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 22:02:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
cini mi se da u moj recept ne ide margarin. plazma, kisela pavlaka i slag.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 22:10:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja deca jedu samo tu,i samo je zbog toga pravim..mada mi j ovi drugi put..to zaova stalno pravi. I u mom receptu idu 4 pavlake,ali zaovina bude lepsa,sa 2 pavlake i 500g mlecnog margarina. Ja sam uzela dobro kore,jer nije bilo Vincini.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 27.5.2021 22:22:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa da, bude kremastija sa margarinom. Ima logike. I Iva samo i iskljucivo nju jede. A cak ima i slag 😂 Koji ona, inace, ne jede.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 28.5.2021 9:19:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je to previše margarina, pola kg čoveče. Barem da je puter, pa i nekako.
|
|
|
|
RE: Brza torta sa čoko mlekom 28.5.2021 10:09:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bas cu da probam sa margarinomm. Da zamenom pola pavlake margarinom. U moj recept se u fil dodaje i 6 kasika slaga u prahu, valjda da bolje veze. Inace, ja je ne jedem, meni je bas bljaaaak 😂Ali Iva bi jela non stop da moze 😂 Zameni dete obrok tortom.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.5.2021 10:21:04 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.