Anoniman -> RE: pumpica za izmlazanje (19.3.2012 21:51:48)
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 moja kuma ima aventovu elektricnu, ne znam da li ih ima više varijanti, ali ova, kako mi je objasnila i pored elektrike podrazumeva da se dodatno ručno treba pumpati, tj, onako kao na ručnoj radiš rukom, a samo motor pojačava vakum valjda...e ako je tako stvarno (ona je tek par dana iz bolnice, još nije sigurna, a tad kad smo pričale nije joj još babica bila, pa sve ovo možda nije skroz tako) onda ja pre glasam za ovakvu kakvu ja imam a to je medelina električn, dvostrana, mini electric plus...ne znam kako bih i da li izgurala taj neki prvi mesec i koliko bih uspešno dojenje uspostavila bez nje...super mi je bila za sve, i da mi pomogne da se izvuku bradavice pa da bebac lakše uhvati u tim prvim danim, i da ispumpam posle podoja, ili kad je proredio klopu da ispraznim, pa kad sam krenula na posao za 15 minuta spremim mu obrok, ma ne bih je menjala ni pod razno...inače, ovde u cg, ona je oko 100 eura, nešto manje, i svaka para se isplati i te kako... Aventova ima ručicu: pritisneš dugme pumpaš ručno par puta da joj zadaš tempo i onda ponovo pritisneš dugme i nastavi sama. A medelinu pojačavaš i smanjuješ na dugme. Obe sam probala, Medela je zakon!!! [sm=bravo.gif] Swing je oko 170 eura ali vredi svake pare.
|
|
|
|