maslachak
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni postoji razlika iz logičnog razloga - kada gubiš nevinost obično si mlada , nezrela , uplašena , neiskusna . I , naravno da postoji razlika između sexa tada , i sexa sa par godina više , ili eto , deceniju više , kada je žena zrelija , ima prisniji odnos sa svoijim telom , zna šta želi , šta joj prija ... Neke devojke su imale sreću da nađu iz prve dobrog ljubavnika (muža) i to je super . A pomislite samo na onaj procenat žena kojima je prvi muškarac bio loš , a one se udale za tog prvog i ni dan danas ne znaju kako izgleda dobro i kavelitetno vođenje ljubavi , i misle da je to što rade sa mužem - to , i da nema boljeg . Ah , kakva tuga ... ja se Buba slazem sa tobom kompletno.. ja sam izgubila nevinost sa 16,sa deckom sa kojim sam bila u vezi 4 godine nakon toga,a cekali smo 8 meseci dok se nije desilo..nije me bolelo,bilo mi je okej,jako sam ga volela..ali moje shvatanje seksa i uzivanje u istom pocinje tek nakon 20-e,obzirom da sam imala par duzih veza,ono ostalo i ne racunam par puta izadjes i ni ne odes dalje od satro poljupca mogu da kazem da nekog mozes ludo da volis i da ste strava tim,ali da u krevetu nemate zajednicki jezik..sa druge strane jedne godine na moru sa drugaricama,ludilo,zezanje,uzivancija upoznam nekog lika i provedemo par dana zajedno i ja posle duzeg razmisljanja kazem sebi "a sto da ne,ura,ura letnja avantura",i seks je bio strava..jedan od boljih definitivno,a nismo se poznavali dobro,nakon povratka u BG doticni je hteo da nastavimo vidjanje ali ja sam se plasila da je more i sve ostalo imalo posebnu draz te nisam zelela da nastavljam..sta znam,ima svakakvih situacija i ljudi...nekom prija jedno,nekom drugo..a kada sam upoznala mm-a sve je islo jednostavno,bez presije,opusteno valjda zato sto smo oboje bili sigurni u sebe,znali smo sta zelimo i sta radimo i seks nam je strava i dalje koji ja redovno uporedjujem sa tantrickim seksom
|