Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 21:16:34
|
|
|
|
Maya21
|
super su slicice, bas sam prokomentarisala na FB
|
|
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 21:19:32
|
|
|
|
jelena038
|
indi, super su slike! voda je zakon!
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 21:22:47
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala Majo i Jelena a Jelena pa gdje si ti nisam te vidjela 100 godina
|
|
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 21:57:03
|
|
|
|
jelena038
|
pa tu sam, plivam i ja, al nekim drugim vodama pocela sam ponovo da radim, ovog puta u novinama, a i zajunila da diplomiram do juna, pa me nigde nema.. natrcim ovako po pet minuta, pa nestanem na pet sati i tako.. vidim vi bas uzivate. bebaca je kao med!
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 22:07:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
indy pa to je extra! Diiiivne ste! Ja planiram da Isidoru dam na sinhrono plivanje ali to ne može tako rano. Čini mi se tek od 4.-te godine. Trenutno nema u Pa, jedino Bg na više mesta ali do tada možda budemo imeli sreće pa bude i ovde.
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 22:14:11
|
|
|
|
indy_25
|
Ovdje pravo sportsko plivanje je jedan od casova u skolama i sva djeca znaju da plivaju bas dobro i imaju diplome. Steta sto se kod nas ne razradi nesto tako manje bi se djeca utopila. Neki dan od moje zaove mali upadne u kanal to je kao rijeka duboko je i sreca pa je znao da pliva a ima 6 godina.
|
|
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 22:18:55
|
|
|
|
JMPM
|
Indy,krasne su slikice. Mi smo veceras setali pored Dunava i Stefan se plasio.Cisto sumnjam da ce hteti da pridje moru kad se i vode na TV-u boji
|
|
|
|
RE: Kurs plivanja za bebe 2.5.2011 22:33:05
|
|
|
|
indy_25
|
pa probaj sad da ga vodis na bazen jer ce se kasnije jos vise bojati. Moj se sin bojao sve dok nije dosao ovdje tj do 6 godine.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?