RE: Kolut vs mišići (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Figaro88 -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 8:01:48)

Ovo leto misici,proslo smo koristili te slaufe sa prorezima za noge posto se plsila dublje vode.Ponecemo i slauf za svaki slucaj,ionaj prsluk[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 8:13:05)

I Ana je imala frku od šlaufa tog sa prorezima za noge. Prošle godine smo joj kupili mišiće i ''naučila'' da pliva sa njima. Obožava ih i vodu naravno. Sad čekam da mi prestane curenje pa da vodim dete na bazen da malko pliva, a i ja buhahaha

Bebilina -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 10:36:30)

Nijedno od ova dva, samo stap (woggle/noodle), daska mala i za veliko dete koje vec pliva i velika (bodyboard).
Nikad nismo koristili misice i gumu, ne savetuju se ako se hoce pravilno nauciti plivanje. Jedino proizvodi koji su imitacija onoga sto se u prirodi moze naci tako da deca ako budu u nevolji na osnovu iskustva sa woggle znaju da se uhvate za stap/granu/deblo i na osnovu daske za ravnu povrsinu i na nju stomak navuku.
Imamo sledece nedelje zavrsni cas 1 na 1 sa instruktorom gde ce vezbati sigurnost u vodi. Zna da se uhvati i drzi za nesto kad je u vodi, zna da se okrene sa stomaka na ledja i tako pluta. To je mnogo bitnije od pomagala, da je beba istrenirana da se spase. Kad se osloni na pomagala nista od vezbe...

NadaR -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 13:23:32)

Misici . Slauf redovno gubi .

Shishica -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 14:41:33)

Jao Figaro [sm=smiley36.gif]
Pa ja razmisljam sta da odsednem negde gde ima i bazen? Da nema dete misice ne bih se usudila da sedim napolju sa njom i mladjom cerkom. Naravno da bi je gledala, ali nikad se ne zna.

Do sada je bila mala za misice, a sledece godine kada budemo isli uzecemo joj. Samo ne znam koje uzimate za decu od 4. godine? Ima nekih velicina pa ne znam..

Janncica -> RE: Kolut vs mišići (18.7.2013 20:13:49)

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Nijedno od ova dva, samo stap (woggle/noodle), daska mala i za veliko dete koje vec pliva i velika (bodyboard).
Nikad nismo koristili misice i gumu, ne savetuju se ako se hoce pravilno nauciti plivanje. Jedino proizvodi koji su imitacija onoga sto se u prirodi moze naci tako da deca ako budu u nevolji na osnovu iskustva sa woggle znaju da se uhvate za stap/granu/deblo i na osnovu daske za ravnu povrsinu i na nju stomak navuku.
Imamo sledece nedelje zavrsni cas 1 na 1 sa instruktorom gde ce vezbati sigurnost u vodi. Zna da se uhvati i drzi za nesto kad je u vodi, zna da se okrene sa stomaka na ledja i tako pluta. To je mnogo bitnije od pomagala, da je beba istrenirana da se spase. Kad se osloni na pomagala nista od vezbe...

Sa ovakvim predznanjem se ide u vodu... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Zato se ja drzim mog plicaka,molim lepo... [sm=smiley36.gif]

Sanchy -> RE: Kolut vs mišići (1.6.2014 11:45:42)

Super je ovo za dasku sto je Bebi pisala i tacno je ali ja sam ipak za misice tj.mi smo bebcu kupili i misice i kolut i onaj prsluk za spasavanje[sm=smiley36.gif]...mala deca,bebe ,dovoljno je da udahnu malo vecu kolicinu vode pa da se desi svasta,treba voditi racuna o tome..Ja sam odlican plivac i pored mene nece mu biti potrebni rekviziti cak stavise ucicemo i da plivamo i ako ima dve godine tako su i mene ucili s obzirom da mi je tata rodjen i odrastao na moru[sm=smiley1.gif]..ali ipak deca vole da sede u onom kolutu ili da se bacakaju po plicaku pa misici nisu na odmet,ove godine,sledece ne planiram da nosim nista..

Anck Su Nmaun -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 7:45:05)

Moji vise nista od toga ne koriste a V je mali non nije hteo nista od bnavedenog [sm=jezicek.gif]
Ali svakako misici mi deluju sigurnija varijanta

IvanaSK RR -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 8:24:07)

Mi ove godine nista. Sledeće cemo kupiti slauf, misice imamo od sina. Ako vise bude htela misice kupicemo onda neke "zenske" [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 8:29:04)

Ove godine smo kupili onaj camcic sa krovom sto se.pruvuku noge dole. Mozda se jednom dva puta "vozao" u tome. Naj vise je voleo u nasim rukama [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 8:53:24)

Ja sam za obe varjante zajedno [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 8:59:22)

E i mi smo kad smo bili u banji uzeli onaj fazon kao dubak za malog. Mnogo je smesan bio. A cerka gumu, pa sa tatom skace i buckaju se.

Mariya -> RE: Kolut vs mišići (28.7.2017 9:00:24)

L je prošle godine menjala, malo šlauf, malo mišići, na moru je već više mišiće, ove godine šlauf joj ne treba. H prošle godine ni da čuje za mišiće, samo šlauf. (mislim da joj je smetalo što joj steže ruku,teško se navlači, čudno joj je, imala je nepune 2 godine.) ove godine H kombinujemo, i šlauf i mišiće i tako je najbolje, ali sve više koristi samo mišiće zato što vidi od L da ih ona koristi.

IvanaSK RR -> RE: Kolut vs mišići (10.8.2017 11:46:04)

Juce smo koristili slauf, onaj sto ima prorez za nogice. Pronasla sam ga slučajno, sin ga koristio davno[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Kolut vs mišići (10.8.2017 11:50:47)

Ja glasam za mišiće❤

Mala Elena -> RE: Kolut vs mišići (10.8.2017 12:06:09)

Ove godine vise slauf, mala u sustini nije nista osim prsluka jedan dan.

krin 40 -> RE: Kolut vs mišići (10.8.2017 19:50:39)

Možda su praktični alu meni ti prsluci deluju kabasto

Dora89 -> RE: Kolut vs mišići (8.3.2018 15:22:07)

Kolut za mlađu decu, a mišiće za decu koja uče da plivaju, da bi se aktivirali.

choopa choops -> RE: Kolut vs mišići (8.3.2018 23:31:28)

Do godinu, godinu i po kolut onaj s nogicama, sve dalje od toga mišići.

mama Jo -> RE: Kolut vs mišići (8.3.2018 23:32:51)

Isto tako... recimo sa god.ipo smo vec misice uzeli

Anck Su Nmaun -> RE: Kolut vs mišići (8.3.2018 23:36:05)

V prosle godine nije hteo ni misice ni kolut/slauf. I sad kad odemo na bazen ne zanima ga to [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Kolut vs mišići (8.3.2018 23:38:37)

E. vise voli slauf, P.ne voli da ulazi u more [sm=smiley1.gif]

Sanidej -> RE: Kolut vs mišići (2.3.2019 12:07:36)

Misici, mada smo mi dosta koristili i onaj oblozeni savitljivi štap za plivanje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]