Dora -> RE: Dete na putu sa bakom i dedom (11.7.2009 23:56:41)
|
Draga Majo, u njegovoj glavici je sad jedino bitno da i on bude deo porodice, a s dolaskom nove bebe mislim da oseća kako njegovo mesto u porodici nije više jedinstveno. Protiv putovanja sa babom i dedom nemam ništa, ali u vašem slučaju mislim da više od puta, njemu će prijati da bude s vama...Nemoj me pogrešno shvatiti, ne bih da pridikujem,ali to je samo moje neko mišljenje.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Inače, mm je mog starijeg sina vodio u CG na par dana kad je mlađi imao mesec dana. Ja sam sve to jako teško podnela psihički, em što se do porođaja nisam nikad odvojila od deteta ni jedan dan, em porođaj, pa nova beba, malo vremena za Luku... To je bio košmar za mene, samo sam plakala, dobila temperaturu od tuge... Bila sam tada kod mojih i ništa nisam govorila mm jer bi se odmah vratio nazad, a njima je bilo baš super! Moji su me smirivali i čudili mi se, ali bila sam sva osetljiva... Moja mama je htela da vodi Luku u Grčku na more ali nekako shvatila je žena da sam ja takva da ne mogu da funkcionišem kad su mi deca daleko od mene. Ja kad me uhvati kriza, jednostavno sednem u auto i idem kod njih. A kad ne mogu, počinjem da padam u očaj. Budala. Ne, ja ne bih mogla. Deca bi, bez problema. Tako da je to moj problem, a ne njihov...
|
|
|
|