prase -> RE: Dan, kad je prase moždikalo... (31.1.2009 22:35:16)
|
Uh, dobro je, ako i jesam na putu da oslepim nisam bar poludela. Stari "look" sa starim zaglavljem dobija se kada se pregledaju aktivni korisnici a ne "Poslednjih 50 debata". Isto se dobija kada se pogleda "Poslednjih 50 poruka" - a na ovoj listi nema poruka odavde... OK, naravno da nema, jer se sa vrha te liste dobija onih poslednjih 5... Uh, ovde neću da ulažem kviska... Ma, ostajem pri teoriji da je krivo ovo što je novo, k'o što je mojoj pokojnoj babi za sve bilo krivo zračenje televizora! (Doduše, da opravdam jadnu baku, većina televizora koje je ona videla su bili oni sa veoma zakrivljenim ekranima koji ne samo što pružaju zabavu nego i frizure za celu porodicu koliko zrače [sm=smiley36.gif]... Sad sam se setila, kad sam prolazila kao klinka ispred tog televizora, obično mi se lepila kosa za ekran [sm=smiley36.gif]... Eh, da li da otvorim novu disciplinu - skretanje sa teme [sm=zmeden.gif] A ne, to svako zna, ja sam majstor moždikanja i neka na tome i ostane... Čemu u prilog valjda ide i ovo što je tekst u zagradi duži od onog van zagrade, ili to ide u prilog skretanju sa teme [sm=zmeden.gif] Hm, vidite li psa... mislite o tome...).
|
|
|
|