Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 16.4.2012 19:35:18
|
|
|
|
MASHKA
|
jeeeeeeee, i ja želim šolju da kupim! IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: peca Lu, svaka cast za jaje a i za gest... Ja nazalost nisam videla to na vreme, prva bi ti se javila termos mi se jako dopada, a i treba mi isti, pa ako vec treba da kupim ocu ako moze da kupim ovaj, a niko nece da mi odgovori Lu Moći će uskoro da se kupi na portalu, obavestićemo vas
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 16.4.2012 22:31:50
|
|
|
|
peca
|
Ne znam sta je vama pojam uskoro, ali se nadam da ce da bude stvarno uskoro jer meni termos bas treba A nadam se i lepoj ceni Hvala
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 17.4.2012 9:00:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
I ja bih da kupim šolju, vreme je da promenim istu na poslu. Lu, divan gest
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 17.4.2012 9:09:20
|
|
|
|
Lu
|
Hvala ljudi Ma nije to ništa joj sitnica, ali poneo me duh Uskrsa da poklonim nekome nepoznatom
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 17.4.2012 11:57:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam imala sreće da se prva javim Lu,jer mi je termos bio potreban jer dobro dodje da uvek imam tople vodice za bebicu Lu hvala ti još jednom
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 17.4.2012 11:59:23
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Moći će uskoro da se kupi na portalu, obavestićemo vas
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 18.4.2012 12:47:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Stigao je paket... ...sve je fantastično...još jednom hvala Lu i Ringeraji što postoji.
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 18.4.2012 16:04:40
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 18.4.2012 20:05:33
|
|
|
|
Lu
|
Vikiveki neka vam je sa srećom
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 18.4.2012 20:55:52
|
|
|
|
indy_25
|
Jao Lu tek sad vidim da si poklonila svoju nagradu. Veliko bravo za tebe svaka cas_t.
< Poruku je uredio indy_25 -- 18.4.2012 20:56:49 >
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 28.4.2012 20:20:09
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Moći će uskoro da se kupi na portalu, obavestićemo vas Kad ce da bude to uskoroooo ?
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 28.4.2012 21:43:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Bicete obavesteni IZVORNA PORUKA: peca IZVORNA PORUKA: dunja RR Moći će uskoro da se kupi na portalu, obavestićemo vas Kad ce da bude to uskoroooo ?
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 9.5.2012 22:32:47
|
|
|
|
peca
|
dunja, znam da sam dosadna, treba mi termos, pa me zanima da li da cekam taj sto zelim da se pojavi, i nekako da ga nabavim, ili da kupim neki drugi ???
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 9.5.2012 22:37:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisi dosadna draga, nego eto, ja juče dođoh sa odmora, zato se nisam javljala. Za nekih 15 dana bi trebalo da odlučimo da li će se sada pokrenuti prodaja ... Ne znam da li ti je to kasno, proceni...i izvini, jednostavno nisam bila tu :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.5.2012 22:38:14 >
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 9.5.2012 22:44:41
|
|
|
|
peca
|
Nemoj da se izvinjavas Nadam se da si se lepo odmorila Kad sam cekala ovoliko, sacekacu i 15 dana Stvarno mi se svidja i zelim uspomenu Hvala na tako brzom odgovoru
|
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 9.5.2012 22:54:17
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Izbor za najlepše RR jaje 2012. 20.5.2012 23:42:55
|
|
|
|
peca
|
Jos 4 dana do odluke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?