little_one -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (26.3.2013 20:35:29)
|
eee svasta ste napisale [sm=bravo.gif] World [sm=smiley31.gif] znas li ti da i u kukuruzu ima aflatoksina [sm=smiley36.gif] Draga, pumpaj dok jos imas "viska" mlijeka i zamrzavaj...ja sam kontala da pocnem da pumpam kad je ona imala 3 mjeseca al tad se vec uskladila ponuda i potraznja pa viska nisam imala...vjeruj mi da ce ti trebati dosta mlijeka...mlijecni obrok ide od 100ml do 200ml obicno dnevno tako da pumpaj, nemoj se zeznuti ko ja... Jovice, nemoj da se lozis, fermamo mi tebe, samo si se puno uzivjela u sve...ja se potpuno slazem da treba prirodno, ali ti ne mozes da se dogovoris sama sa sobom pa ne zna covjek kako da te shvati ozbiljno...sad bi dojila sad bi dohranjivala, pa opet ne bi pa opet bi....pa bi obican pirinac, pa integralni pa opet ipak kupis industrijski koji bebac popljuje jer si mu dala ipak nakon sto si rekla da ga ne mislis dohranjivati...izvini, ali ja nekako ne mogu da shvatim ozbiljno nekoga ko i sam ne zna sta bi i kako bi sa svojim djetetom pa mi savjeti djeluju pomalo i smjesni iako znam da su donekle na mjestu...[sm=smiley36.gif] Nemoj nista licno da shvatis...[sm=smiley1.gif] NIna, da se ne bi dodatno zbunjivala, ja ti predlazem da pocnes da citas ovu temu od pocetka i da polako...ipak, bez obzira sto ti beba nema punih 6 mjeseci, a ti si pocela dohranu, navikavaj je da u isto vrijeme, svaki dan jede....ne mora pojesti citavu porciju, kasikicu, dvije...ali ce znati da joj to tad i tad sleduje...bebe vole rutinu i red...zamisli ti sebe da jedan dan rucas a drugi dan ne...da li bi ti rekla onda da je to nesto sto tako treba? Dobre navike, po mom misljenju, se grade od malih nogu...
|
|
|
|