Sanchy -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (25.1.2013 21:53:27)
|
Uh Ksena ne znam odakle si ali to je totalno ne prihvatljiv nacin uvodjenja danas po najnovijim preporukama,,,zato kazem bolje kupite neku knjizicu ima ih na trzistu jako puno videcete da se svi odprilike slazu kako i sta treba i onda nema zabune,,,junetina hmm cak se nesto i ne preporucuje nego teletina pa tek kasnije junetina a curetina i jagnjetina prvo zbog smanjene kolicine alergena opet...i slobodno meso ne vodicu isto vazi i za povrce ,sa tom vodicom mozes da pravis pire od povrca ali da dajes samu vodicu [sm=zmeden.gif]...voce uvek na kraju jer je ono slatko pa postoji opasnost da ti beba onda nece prihvatiti blitvu,brokoli,kelj jer su oni gorki..,sokice nikako zbog karijesa,znaci voda i caj..e sad ,naravno,kako ko hoce..,ja sam i u trudnoci imala vise ginekologa dok nisam shvatila koji je najpametniji i najstrucniji i zato internet,kuvari za bebe,jedan pedijatar drugi pa cete same shvatiti ko je u pravu a ko gresi...u ostalom svi cemo na kraju bebcima sve uvesti ali da li ce se kod nekog kasnije razviti neke alergije ili ce imunitet biti poljuljan to zavisi u nekoj meri i od poteza koji se sada vuku...da i zaboravilaa sam nikako ne mesati vise vocki odjednom prvog dana uvodjenja da bi beba pravilno razvila ukus a kivi pre prve godine tek nikako...
|
|
|
|