smeskicTB -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (22.6.2012 10:00:14)
|
IZVORNA PORUKA: bea83 IZVORNA PORUKA: JellK Bea [sm=smiley31.gif] saborce moj [sm=smiley36.gif] samo da znas,ti si se jos i izvukla a mene ostavila da se porodim u terminu i 4150kg [sm=smiley36.gif] Smeškić,ako kupiš štapni mikser sa posudom na njoj ćeš imati obeleženo koliko ml obroka ti ispadne, ako ne onda kupi onu običnu posudu u plastikari,duboku a usku što ima obeležene ml,grame itd. miksaj u njoj i eto rešenja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sam krompir prvi put pomešala sa malo adaptiranog mleka, i kod njega je fazon da se ne prekuva inače postaje lepljiv ko žvaka pa nema šanse da beba pojede takvu teksturu, bar ovaj moj neće imam stapni mikser..dobro me podseti-on ima posudicu;) a za merenje je svakakko zgodna plastika koju si opisala :* mina, kopiracu beu:)))) inace, pirincani griz se moze i na meru uzeti.. da li ste ga samog spremale ilis te dodavale nesto? da li ste spremale sa vodom ili mlekom? i interesuje me kao i beu-da li da dam sada kada krenem od ponedeljak da uvodim pahuljice, ap i povrcke..da li da dajem odmah mleko..ili sacekam? ok mi je ako dete pojede nekoliko kasikica, pa bude i sito sat vremena..tako shvata da mu ej to obrok..ali ako pojede dve tri..[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|