Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 14:22:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Obradovala sam se temi, onda otvorila primer 1 i zaglupila se. Šta se radi sa tim?
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 19:03:53
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Obradovala sam se temi, onda otvorila primer 1 i zaglupila se. Šta se radi sa tim? Pa dobro mozda moja greska sto nisam malo pojasnila, pitaj slobodno, jer ja mislim da se sve vidi sa slike, a znam da ne mora da bude. Na pr. u prvom slucaju su 2 kolacica levo i 4 desno. Ovaj decko desno ( kao i sve druge osobe desno) nemaju usta, pa dete treba da docrta usta u zavisnosti od toga koliko osoba desno ima kolaca u odnosu na osobu levo. Ako ima manje onda dete docrta usta a ako ima vise . Jednostavno
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 19:12:23
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja sam jutros otvorila samo tu prvo sliku i zgrozila se. To je ono po principu "ako imam više, bolji sam". O bože, kakva je to vrednost za dete
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 20:13:08
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Ja sam jutros otvorila samo tu prvo sliku i zgrozila se. To je ono po principu "ako imam više, bolji sam". O bože, kakva je to vrednost za dete Pa pazi mozes tako da gledas i na to da se trzas, jer to jeste moto u Srbiji, ne znam da li je tako i u Sloveniji. Ne mogu da pricam kako je u Evropi, jos manje u svetu, ali zato znam da to nije princip u Holandiji, jer ovde je na snazi savremeni socijalizam . A konkretno u ovom decjem primeru, radi se o kolacima ili bombonama, a uvek se neko dete vise obraduje ako ima koji kolac ili bombonu vise. Ovde se radi o "kolicini" decje radosti, a ne o tome "biti bolji". Zasto bi neko ko ima vise kolaca ili bombona bio bolji . Nisam imala nameru da diskutujem, a priznajem nisam ocekivala ni ovakova komentar, ali naravno sve je u zivotu, po principu uzmi ili ostavi, a priznaces svasta nam se danas servira pa eto i ja vama servirah ovu glupu evropsku matematicku metodu
< Poruku je uredio Urbana -- 11.7.2009 20:17:15 >
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 20:41:29
|
|
|
|
guppy RR
|
ja ne razumem neke zadatke
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 11.7.2009 20:49:20
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR ja ne razumem neke zadatke Hoces reci kako da objasnim detetu, kad ne razumem ni ja . A to su ti nove generacije, i meni je trebalo vremena da naucim i da se uklopim u ove nove metode, isla sam na poziv uciteljice i da volontiram jedan dan u skoli. Sva sreca meni moja deca objasnila.
|
|
|
|
RE: Edukovanje predskolskog uzrasta 12.7.2009 1:43:00
|
|
|
|
afrodita
|
Trebale ste otvarati primere unazad. Uplasila sam se vasih komentara za prvi primer pa sam krenula od 10 pa je super ispalo
|
|
|
|
RE: Edukovanje predškolskog uzrasta 12.7.2009 9:29:58
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Urbana Hoces reci kako da objasnim detetu, kad ne razumem ni ja . Tačno tako hahahahahahahahahaa
|
|
|
|
RE: Edukovanje predškolskog uzrasta 5.11.2011 1:38:59
|
|
|
|
Bebilina
|
Lepi primeri Urbana :) Jel bi htela, molim te, dodati jos slicnih, ili jos bolje link web stranica na kojima se mogu pronaci? Unapred hvala :)
|
|
|
|
RE: Edukovanje predškolskog uzrasta 15.9.2014 23:09:11
|
|
|
|
TaraVels
|
Evo, da se i ja pridružim temi. Skoro smo kupili igračku koja nam sjajno drži pažnju mom predškolcui fino uči uz nju. Magnetna slova - Veseli početak. Toplo preporučujem! https://www.facebook.com/veselipocetak
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?