Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 11.8.2009 15:37:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Svak' svoj sex iliti gledaj svoja posla, a mene pusti da se sexam s'kim stignem
|
|
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 11.8.2009 15:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispravka: srpsko-hrvatski pricam IZVORNA PORUKA: dacca Miljana opleti im na crnogorskom
|
|
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 11.8.2009 15:41:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn a mene pusti da se sexam s'kim stignem jel?!...opa mala šo bi u moje selo rekli OŽEŽI
|
|
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 11.8.2009 15:42:47
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Svak' svoj sex iliti gledaj svoja posla, a mene pusti da se sexam s'kim stignem
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 12.8.2009 12:43:26
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A mene nerviraju ljudi koji vrijedjaju druge i generalizuju stvari. Vrati se malo unazad i pogledaj sta si ispisala draga moja. RR je mjesto gdje se svi druzimo, dajemo jedni drugima savjete. A imas temu za istresanje negativne energije, pa tamo pljuj po kome hoces. Navedi konkretno gde sam i koga uvredila i sta sam generalizovala? Pa da nastavimo. A ni slucajno nisam rekla da si necivilizovana. A ti ipak jesi nazvala "nekog" debilom. Rekla sam da me odgovori "iznerviraju" ( pazi znaci navoda), govorila sam o ucestalosti necivilizovanog ponasanja. I da super mi je post koji sam napisala na "primitivizmu". Hvala eugeniji sto me podsetila.
|
|
RE: Crnogoroci od danas imaju 32 slova 10.12.2010 23:42:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Naravno da postoje razliciti izrazi(sinonimi) za iste stvari, ali mene nervira izmisljanje tople vode u svim "novim" jezicima.Odrasla sam u Hrvatskoj u stokavskom podrucju, ali ni kod ikavaca ni kajkavaca ne postoji razlika u gramatici. To sto moj jedan djed kaze " Dos'o sam", a drugi "Dosa' sam" ne znaci da su u pitanju dva razlicita jezika. OK, kod hrvatskog je i ranije bila uocljiva "germanizacija" jezika, odnosno prevodjenje stranih izraza, te se tako dobija recimo "zrakoplov"...Samo mi je ipak drago sto su ostavili "televizor" jer mislim da "daljinska gledalica" ne bi bila bas prihvacena Ali sta ce od crnogorskog ispasti, vidjecemo u narednim epizodama Engleski je jedan od najsiromašnijih jezika, za većinu reči se koriste složenice isto to sad rade i hrvati draže je izmisliti novu reč sastavljenu od dve ili tri nego koristiti već postojeće svima razumljive i prihvaćene. Jedan od najbogatijih jezika je ruski, malo složenica i po koja usvojena srana reč i to je to
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?