RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 15:11:27)

Poslala sam poruku, hvala vam!

Znam ko je, bila je tu pre neki dan, osvojila je nagradu za 8.mart pa smo kuckale.

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 15:12:29)

Ne radi link.

IZVORNA PORUKA: minna

evo ga snimak OVDE
Andrea ima i jos jednog mladjeg decaka koliko znam

minna -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 15:17:14)

Mozda ce hteti ovako KLIK

Rivana -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 15:19:09)

Ako bude emisija NEMOGUCA DECA, pozovite me da vodim Luku[sm=smiley36.gif]jer je toliko nestasan i nemoguc!

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 15:19:49)

Radi, hvala ti:=)

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 19:47:12)

Čekam Mayinu potvrdu, Andrei sam pisala a vi razmislite da li imamo još neko RR nadareno dete [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

madre -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 19:55:47)

meni se cini da je magnetic pisala da njena beba zna da boji do 10, po meni je to nadareno dete[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

AndreaK -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (3.4.2012 20:36:53)

Drage moje, jako mi laska sto ste se setile mene, odnosno mog deteta, zaista ste me prijatno iznenadile.
U prvom momentu citajuci Dunjinu poruku i kasnije vase postove na ovoj temi mogla sam sebe i Andreja zamisliti na jednoj zanimljivoj mini ekskurzijici, mislim da bi to bilo divno iskustvo kako za mene tako i za Andreja i obzirom na njegovu radoznalu prirodu, kamere pa i sve ono sto cini snimanje jedne emisije sigurno bi ga zainteresovalo...a da ne spominjem Sarajevo, divan grad.

Ipak, moram sagledati sve aspekte i nazalost odbiti ovu ponudu jer mislim da je Andrej jos mali za tako dug i naporan put do Sarajeva. [sm=smiley24.gif]

Ako bude slicnih ponuda za neko snimanje recimo u Beogradu racunajte na nas [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (4.4.2012 0:13:00)

Andrea hvala na odgovoru :)

Magnetic javi se:)

indy_25 -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (4.4.2012 0:39:16)

Da ti malo pomognem Dunja :))) nick bebilina , strana 21, tema pohvalimo nasu decicu. Njena kcer zna citati i uz to glumi u predstavama.

dunja RR -> RE: Gostovanje na TV-u, mame javite nam se!! (4.4.2012 1:10:14)

Indy hvala!:*

Videh da je trudnica, 23 nedelja, ne bih da je cimam:)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]