Didy -> RE: Poklon za vencanje (21.6.2014 14:02:19)
|
Ja još nikad nisam dobila pozivnicu na kojoj su precrtani pokloni. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mada, mislim da se ne bih ni uvredila. I mi uvek nosimo pare, osim ako neko ne traži nešto drugo. I da, ja jesam tražila od bliže rodbine da mi daju pare kad su me pitali šta nam treba, jer tad smo skupljali pare da počnemo kuću da gradimo i značio nam je svaki evro, a posle smo podigli stambeni kredit i imali dovoljno novca da opremimo kako mi hoćemo. Ujak mi je kupio klimu koju sam ja ugradila tek posle 4 godine kad smo se uselili i kojoj je istekla garancija i sva je požutela od stajanja, a do tad su toliko pale cene da smo istu takvu mogli kupiti za smešne pare, a stric mi je kupio mašinu za suđe koja je isto stajala jer u stanu nismo imali mesta za nju i njoj je istekla garancija kad smo je ugradili i bela je, a nama je sve u kuhinji inox i uopšte mi se ne uklapa, ali eto, oni su tako hteli, šta da im radim. Ne zameram im, ali ne razumem ni tu potrebu da ti neko po svaku cenu kupi "nešto da ti ostane". Drugaricama sam, npr. rekla da mi kupe luminarc posuđe i to mi je sve još uvek vrlo draga uspomena. Nisam htela da se puno troše i stvarno sam im rekla da uzmu svako po neku sitnicu, tako da se pogodilo da s enakompletiralo tanjira, čaša, šolja, činijica i činija i sve mi je prelepo i sve i dalje vrlo rado koristim.
|
|
|
|