Lilly* -> RE: Poklon za vencanje (23.8.2011 18:47:37)
|
IZVORNA PORUKA: Capa Imate li ideju šta da poklonim sestri i budućem zetu za venčanje ? Uvek je tu varijanta "novac", ali bih pre volela nešto simbolično baš za njih dvoje... Npr, mislili smo da im uplatimo tretman za dvoje u nekom spa centru, ali budući mladoženja baš i nije u tom fazonu... Oboje vole bazen ... Ako imate ideja, pišite ... P.S. Ako sam duplirala temu, sorrrrrrry IZVORNA PORUKA: PoisonEve Mozda neki djakuzi i relaksacija posle? IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Capa Imate li ideju šta da poklonim sestri i budućem zetu za venčanje ? Uvek je tu varijanta "novac", ali bih pre volela nešto simbolično baš za njih dvoje... Npr, mislili smo da im uplatimo tretman za dvoje u nekom spa centru, ali budući mladoženja baš i nije u tom fazonu... Oboje vole bazen ... Ako imate ideja, pišite ... P.S. Ako sam duplirala temu, sorrrrrrry Nadji neke slatke slike kad je seka bila mala i nabavi njegove decije slike pa napravi kolaz od toga i urami hehe A daj im kovertu sa keshom IZVORNA PORUKA: zivka Po meni je idealan poklon- putovanje ali sve zavisi od novca... Iskreno pored novca bi jos nesto da to "nesto" ostane za uspomenu - dobru sliku- mozda pre grafiku jer se lakse uklap. Inace mi smo nasim kumovima poklonili njihovu fotografiju koju sam obradila u photoshopu ( kao strip a oni obojeni-kao retus na c/b fotkama), odstampala kao triptih na platnu i uramila vrlo interesantno- pali su na d . Posle toga sam imala narudzine za takve slicice IZVORNA PORUKA: maslackic Zivka,kako kuuul poklon...kako dobra stvaaar ja bi da porucim za mene ali bez rama
|
|
|
|