Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 20:41:17
|
|
|
|
jole82
|
Ma ja sam umalo pala sa stolice kad sam je videla(dobro da sam uhvatila momenat)...još ona to nabije na njuškicu pa dahće i zamagli se i onda pljune, pa se smeje i tako u krug
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 21:52:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihihi, medenjak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 21:58:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Nekad i sad
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 21:59:15
|
|
|
|
nina26
|
Tea,legendo Svi su vam medenjaci preslatki LO. mm mi nije verovao za sliku sa nosom i novinama, kaze fotomontaza ona je sou
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 22:00:37
|
|
|
|
nina26
|
joj bre Anci, sto je lep,pu,pu, ali bas lep decak
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 22:09:38
|
|
|
|
viktori
|
ana skroz se promenio diddy kakvi su slatki viviveki tvoje pametnice na okupu hihiih a jole lici na vevericu malu iz sundjer boba :-) moja snajka bre ahahahhah blesavo malo
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 22:17:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 joj bre Anci, sto je lep,pu,pu, ali bas lep decak Viktori, baš sam večeras gledala slike i smejala se kakav je bio bumbar i kako se menjao
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.11.2013 22:18:30 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 22:23:54
|
|
|
|
jole82
|
Mare je stvarno momak ipo
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 22:27:17
|
|
|
|
Štetica
|
Ana kakvog medenjaka imas,ona prva slicica je hit,obrazi su mu samo da ih ljubis i stipas. Jole Teodora je genijalno dete(a i mami svaka cast za uhvacen momenat).
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 21.11.2013 23:44:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Jole svaka ti čast kako si uspela da uhvatiš pravi momenat,slika je fenomenalna a fotomodel je slatkiš za pojesti
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 0:41:27
|
|
|
|
Leax
|
Ana bas si se super setila Prosto covek ne moze da veruje kako od mile male bubice preko noci postanu veliki decaci. Mare meden si skroz
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 0:45:13
|
|
|
|
jovana jojo
|
Deca su vam predivna, mali anđeli
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 11:22:02
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: viktori a jole lici na vevericu malu iz sundjer boba :-) moja snajka bre ahahahhah blesavo malo Hahahaha stvarno T liči na vevericu
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 12:15:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Slikala je komsinka pre neki dan - svira dete u bubanj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 13:28:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao Ivanka, baš je slatka i porasla je, a bubnjevi su baš orginalni
< Poruku je uredio vikiveki -- 22.11.2013 13:29:20 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 13:30:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Jao Ivanka,bu baš orginalniaš je slatka i porasla je, a bubnjevi su baš orginalni Hvala Viki Bubnjevi su bakin stalak za kisobrane, a o odevnoj kombinaciji da i ne govorim - posto je babe cuvaju ovih dana sama bira sta ce obuci - sto se i vidi na njoj
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 13:34:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka sve mi je jasno kao da gledam moju Viki kad je baba čuva,obuče šta hoće a kuća bude izvrnuta naopačke.Ja sa Ive sećam od prošlogodišnjeg Deda Mraza i vaših slika...mašala, čini mi se da je baš puno porasla.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 13:36:48
|
|
|
|
Jole84
|
Jole preslatka je,pokidah se od smeha Ivankica ona je baš porasla,bubunjarka naša
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 17:01:40
|
|
|
|
jole82
|
Jao Ivanka što je lepa..pu pu...i velika baš za svoje godinice
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 18:37:42
|
|
|
|
big mum
|
Evo i mojih vragolana
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 19:01:33
|
|
|
|
madre
|
BM, oni stvarno uzivaju
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 19:07:59
|
|
|
|
Leax
|
Vragolani su ti preslatki BM
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 19:33:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Ivanka, kako je porasla baraba mala!! Big mum, preslatki su
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.11.2013 19:35:30 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 19:40:03
|
|
|
|
big mum
|
Moja djeca vole da plivaju u moru od lišća,skakuću po lokvicama,penju po drveću. Uz veliiiku podršku svoje mame koja im se čestu pridruži u igri Leax hvala
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 22.11.2013 19:48:35
|
|
|
|
minna
|
Jao Ana kako je porastao, bas je sladak! Preslatki su svi stvarno! Evo i Vladinih jesenjih
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?