Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2012 9:56:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu
|
|
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2012 10:03:47
|
|
|
|
tanjica85
|
ovo je poruka za mtatu hvala ti sto cinis sve za nas. Zao mi je ako smo te ikada povredili i uvredili. Zasluzujes mnogo vise iako ti to nikad nismo rekli. Volimo te i bez tebe ne mozemo.
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2012 10:03:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lu
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2012 11:37:24
|
|
|
|
Lilla
|
Povrijedila si me. Toliko sam te voljela, bila uvijek tu za tebe sto sam nebrojeno puta i dokazala ali ti si se promijenila. Nisi vise ista i ne bi to bio problem da nisi pocela da budes neko o kome bruji carsija. Nikad nisam slusala sta drugi kazu, ali ovo je previse. Ne zelim da meni neko kaci zvono na vrat zbog tebe, izvini, ali sebe i svoje dijete i svoj brak volim puno vise od naseg prijateljstva za koje se sad, poslije svega pitam da li je ikad bilo iskreno. Cudno, kako te oni u koje se nekad kunes najvise iznenade i iznevjere. Nedostajes mi, volim te i dalje ali nisi vise moja sestra, sad si neko drugi, neko koga vise ne poznajem.
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 19.5.2017 9:45:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tri devojke sa RR... Prekjuce su me rasplakale koliko su bile divne... Hvala vam.
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 19.5.2017 10:53:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, sta su uradile te persone?
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 19.5.2017 10:56:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ponele se kao da smo sestre❤️
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 19.5.2017 11:01:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svaka im cast. Vece prijatelje imamo na ovoj RR. Imam takav utisak.
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 19.5.2017 11:12:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Svaka im cast. Vece prijatelje imamo na ovoj RR. Imam takav utisak. Samo da potpisem ❤️❤️
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 24.5.2017 13:08:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja zaista moram da izdvojim moje drage Rr prijateljice sa kojima kuckam svaki dan,obozavam ih.Nema toga sto ne mogu njima da kazem,ni najblizoj rodbini i prijateljicama ne pricam sto i njima.Hvala dragoj rr sto me je ovako obogatila
|
|
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 24.5.2017 13:18:46
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice kod mene je isto,nisam ni sanjala da cu imati takav odnos sa nekim i koga ne znam
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2017 0:11:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Ringerajke bravo!
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 25.5.2017 9:03:21
|
|
|
|
vocicana
|
Za one koje me uvek osete na pravi nacin, kada me procitaju kao otvorenu knjigu, tacno tako...hvala vam do neba! RR hvala ti sto si me primila u zagrljaj, sto si mi otvorila oci, sto si mi poklonila prijateljstva sa ljudima koje nisam ni videla, samo ih cula i dopisivala se sa njima, a tako je to sve snazno.
|
|
RE: Ovo je poruka za ... 26.5.2017 7:56:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovo cu ja uvek da potpisem da vece prijatelje nisam srela.
|
Anketa
MMR Milica BakovicDa li MMR vakcina stvarno prouzrokuje autizam? Da (
19%)
Ne (
81%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!