nina26 -> RE: VTO - Klinika Genesis, Atina (22.3.2012 20:33:13)
|
Sledi i nastavak: A jel se secate onih mojih 5 eskimcica iz prvog posta??? E PA JEDNO RASTE U MENI[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Konacno sam skupila hrabrost, i resila da to podelim sa vama, jer ste tu uz mene uz ove protekle 2 godine moje borbe za [sm=duda.gif]. Nisam htela nikom nista da pricam, zbog proslog iskustva, gde sam bila objavila odmah svima na sva zvona, i ove godine smo resili da odredimo to drugacije. Nema ljutis? [sm=smiley1.gif] FET: Otisli smo u januaru na konslultacije, obajsnio mi je da FET mnogo laksi i brzi, samo cu uzimati neke tabletice za endo od 2 dc. Dobila sam 26 januara, 28 krenula. Posle 8 dana otisla na prvi UZ, endometrijum samo 4mm???Slogirala sam se...Kaze dr nemoj da se nerviras, praticemo, nije svaki ciklus isti, pa ako ne bude nista od ovog, idemo na sledeci..vec sam postala skepticna. Povecali su mi terapiju. Posle par dana odem opet, endo je sad 9mm[sm=bravo.gif] Kaze moj dr super je, krecemo, i racuna na engleskom, kad ce biti transfer, ONE, TWO..[sm=smiley1.gif]i kaze transfer 14 FEBRUARA. Okrece se babica, jao pa na dan ZALJUBLJENIH[sm=smiley1.gif] Muz i ja se pogledamo, ovo je vec dobar znak! Dodje i nas sudbinski DAN ZALJUBLJENIH koji cu od sada slaviti[sm=smiley1.gif] Stave me u istu sobu, gde sam bila i prosle godine. I cekali smo oko 2 sata, navikli smo na to, jer znamo u kojoj je frci. I dolazi moj dr, seda na stolicu ispred mene a sa njega znoj curi[sm=smiley13.gif]ooh, reko preumoran je. Ja onako stidljivo ga pitam, jel ste umorni, kaze on, ne mozes ni da zamislis sta sam imao, rekoh pa jel imate snage za nas, kaze on IMAM, e rekoh super, i dam mu ruku da mi overi,znate ono HI5[sm=bravo.gif] Kad on ono me prvo gleda, rekoh, oh, ovo ce biti ispala, i posle punih minut mi overi i on ruku i nasmeje se. Posle mi je muz govorio, pa jel si ti luda, gde njemu da das tako ruku, pa on je ozbiljan covek, i crce od smeha, ti nisi normalna kaze. Ja sam morala nekako da ga oraspolozim. Prikazuju mi moje eskime na ekranu, a da zaboravila sam da kaze, da su me prvo upozorili da nece preziveti svih 5 odmrzavanje. Sta nece, ne znaju oni, da su to mamini junaci! Prvo su odmrzi tri, i sva tri su prezivela. Malo se pomucio da mi ih ubaci ovaj put zvog moje zavaljene materice, pa je sestra pritiskala malo stomacic, jeste bilo malo nelagodno, ali me je mm sve vreme drzao za ruku i nisam skidala pogled sa njega[sm=smiley1.gif] E sad ono najgore, cekanje....tik tak,tik tak,. .
|
|
|
|