maja.micka -> RE: Double test (2.6.2014 23:45:04)
|
Pozdrav drage zene, mame :D Ovako, imam jedno pitanjce za sve. Pokusacu da budem kratka-a jasna. Ja i moj partner, nismo u braku, vec 4 godine smo u ozbiljnoj vezi, ja jos studiram ostalo mi je diplomski i gotova. Uglavnom, imamo nezasticen odnos, medjutim on je dovoljno "zreo" kako on to sam kaze i savjestan muskarac da zna kad treba da "ejakulira", kako to kazu po žargonu svrši. Moja zadnja menstruacija je bila 15.4, traje 7 dana..Da bi mi u medjuvremenu imali odnos, u kojem on niti jednom nije ejakulirao (u meni)..Ja ni do dan danas (danas je 2.6) nisam dobila menstruaciju..Radila sam test za trudnocu, poslijepodne prosli cetvrtak tj 29-tog i bio je negativan...eh, jel se to vama desilo?ne znam uopste sta da mislim...Imam bolove u trbuhu, kao kad trebam da dobijem menstruaciju, na trenutke me zaboli jako, i onda isto tako prestane..Grudi me boli, jedem ko krava(to radim svakako, uvijek)...mislim imam te neke simptome kao kad trebam da dobijem mengu..Ali opet s jedne strane, imam taj bol u stomaku kad me zaboli stomak jako i onda prestane..Sta vi mislite mlade dame?Puno pozdrava :D
|
|
|
|