Trcosava -> RE: Putovanje u trudnoći (26.7.2014 12:51:04)
|
IZVORNA PORUKA: SunFlower Sinoc me mm bacio u rebus. Kaze, mogla bih ako zelim da idem sad u avgustu malo do Srbije. Iscitala sm celu temu vidim da ima raznih iskustava i misljenja, ali bas ne znam da li da se usudim na taj korak[sm=smiley13.gif] Dakle bicu deset_a nedelja trudnoce a put je autobusom 10-12 sati, plus guzve na Horgosu, kazu da ih ima.... Uh ne znam. Generalno se osecam dobro, pomalo mucnine i onaj bol od pre neki dan... Put kao put nije naporan jer je sve autoput, ravno je, nema truckanja, samo ta granica... A bas mi se ide, svejedno moram da odem u toku trudnoce jer imam dole tonu stvari za bebu, htela bih da sve sortiram i spremim sta cu da prenesem ovamo. Ne znam da li da idem sad ili da odlozim za oktobar, kad cu biti peti mesec? Sta mislite? Nazvacu svakako doktorku da je pitam ako se odlucim. Evo i ovde da ispišem [sm=smiley36.gif] negde 6-7 mesec, prva trudnoća. U avgustu u 5 ujutru krećemo za Bg (put oko 7 sati uz stajanja, kad nema gužve na granici...) Mi stajemo u kolonu da izađemo iz Hrvatske u 11 pre podne (znači oko 450 km smo mi prešli koliko nam treba da pređemo skoro ceo put), u Srbiju smo ušli u 17 h. Sumnjam da ćeš čekati toliko na granici hehe samo nemoj 1. avgusta da krećeš. Sve ostalo ok. Ništa mi nije falilo, osim što sam se smorila. Tada je napolju bilo 50 stepeni
|
|
|
|