liliana -> Hit račun Banka "Intesa"+"Delta" osiguranje isplaćuju dodatno zdravstveno osiguranje (21.3.2012 1:07:50)
|
Drage moje, juče sam dobila informaciju da "Delta" osiguranje u saradnji sa Bankom "Intesa" isplaćuje dodatno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da imate tzv. "HIT račun" kod banke "Intesa" i da ste imali neku hiruršku intervenciju (imala sam informaciju da je intervencija bila u protekle 3 god, ali mi danas rekoše da je to relativno) :Takođe, isplata se vrši i ako je u pitanju bila neka teža bolest. Npr. znam da se za carski rez isplaćuje 7.5oodin. Potrebno je da odete u najbližu filijalu "Delta"osiguranja, poneset_e kopije otpusne liste, zdravstvene knjižice, Lične karte i Kartice tekućeg računa. Tamo dobijete jedan obrazac koji popunite i uz njega prilažete navedenu dokumentaciju. Isplata se vrši u roku od 2 nedelje. Ja sam danas bila i predala dokumentaciju. Želela sam da sa vama podelim ovo svoje saznanje i tako vam pomognem, da ukoliko ispunjavate uslove, ostvarite ovo pravo.
|
|
|
|