*Alexx* -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (30.4.2010 10:32:20)
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Znam da vas vasi malisani svaki dan nasmeju, ali hajde da to podelimo jedne sa drugima. Kakve bisere imaju vasa deca, pri tom ne mislim na zubice. Da prva krenem: Kada sam srednjem detetu rekla da cemo ici u pozoriste( njemu prvi put) bio je radoznao i nestrpljiv da vidi sta je to. Da bi mu docarala kako to izgleda napravila sam mu predstavu. Cerki sam rekla:" kada ti namignem ugasi svetlo". Sakrila sam se iza kreveta, uzela lutke u ruke i krenula je predstava: Bio jedan decak koji je samo hteo da se igra i nije slusao mamu. Pozvao je drugare i oni su se igrali bla, bla, bla. Onda je poceo da pada mrak i drugari su ga jedan po jedan ostavljali. Da ne duzim pricu, u tom namignem cerki i ona ugasi svetlo. Tada pocinjem da cvilim iza kreveta, kao place taj decak iz predstave: Mama, mamice, sam sam, bojim se mrak je, dodji po mene bicu dobar.... U tom mometnu skoci moj (3,5 godisnji sin, koji se jako uneo u celu pricu) sa stolice i viknu: Nemoj da places, evo ja cu ti upaliti svetlo!!! I macem koji je drzao u ruki(kao i uvek sto ga drzi) poce da lupa po prekidacu. "Seko brzo upali svetlo, vidis da se uplasio" Devojke, popadali smo i cerka i ja i lutke. Toliko sam se smejala da sam bebu probudila. To je bio kraj. [image]http://www4.slikomat.com/10/0429/f-Pictur.jpg[/image] To je moj Ihi i njegov cuveni mac. Svuda ga nosi i spava sa njim.
|
|
|
|