Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.2.2015 9:07:58)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence i opet mi. dosli Ema i mm u poset_u kod mene. ja izasla u hodnik, ona me pita gde je Masa. objasnim joj da je Masa na suncanju i da ne moze da je vidi a kaze Ema: tata, ona je opet prolupala, pogledaj koliki joj je stomak, izgleda da je opet progutala Masu [sm=smiley29.gif]. mama bebe se ne jeeduuuu !!! a zove me juce i pita da kupi neka kolica a ja izmislim da ovde nema radnja koja prodaje kolica i da cemo ih kupiti kada odemo u NS. pita sta radi beba, rekoh ‘evo sisa dudu‘ Ema: odakle duda u porodilistu??? ja: pa kupila [sm=smiley24.gif] Ema: Boozeee mama, ti u porodilistu kupujes dudu, u posti masnu za kosu (tamo smo isle da preuzmemo a ona je shvatila da oni prodaju masne), imas tu apoteku pa pitaj da oni nemaju kolica ahahahah kraljica[sm=smiley36.gif] <3 Moja U pre neko vece, pre mesec dana je prvi put oset_ila zemljotres, kod nas stalno trese, i pre neko vece opet zemljotres[sm=hudicek1.gif] probudio je i smao cujes nju, "Mama opet ovaj, iskljuci ga"[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|