Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:14:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Za Emu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence uci E da pise... juce hoce da napise nadimak mog brata, koji pocinje na slovo K. i sada ja njoj govorim : -prvo pisi K kao Konj (moram tako da joj objasnim) ona napise i zove mog brata i kaze: -Kiikii napisala sam tvoje ime, nije tesko, prvo si konj, pa onda igla i opet konj i opet igla... mama kaze da si prvo veliki konj ali ja nisam znala (htela je da kaze da je prvo slovo trebalo da bude veliko ) ahahhahha umirem citam mm i sveki ema carica
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:19:42
|
|
|
|
bubulence
|
unistava nas, sramoti na svakom cosku.. .za sada je to i zanimljivo ali sta ce biti kasnije... videcemo...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:23:00
|
|
|
|
superm
|
Ne brini, mala je još. Ggodinama dolazi i to da zna šta se sme a šta ne. Ali morate da budete dosledni u tome šta se sme a šta ne. Stvarno je carica!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:32:19
|
|
|
|
mati
|
Bubi opasna je, ja se stalno smejem sto ti dajes guzicu. Kaze Matija meni " Samo da znas da i ja imam pedera!" Ja u cudu, kakvog pedera, mi tu terminologiju ne upotrebljavamo nikad. I on se tako hvali, ceo dan, a ja ne smem da ga pitam na sta misli... Kad posle par dana nadje on svoj novcanik " Mama jer vidis da imam dva pedera, dao mi tata da cuvam kao i ti sto imas" To je bio Dolar, novcanice dolara... Resena misterija. Al smo se ismejali bas.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2014 23:35:33
|
|
|
|
bubulence
|
mati to za guzicu je za mene bio najveci blam na svetu a sada mi je stvarno smesno... ali u tom trenutku sam mislila da cu se onesvestiti... pedera
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2014 0:09:23
|
|
|
|
Azra_
|
Hahahah, strašni su. Obožavam ovu temu!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2014 9:21:18
|
|
|
|
Rosita
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2014 10:16:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence uci E da pise... juce hoce da napise nadimak mog brata, koji pocinje na slovo K. i sada ja njoj govorim : -prvo pisi K kao Konj (moram tako da joj objasnim) ona napise i zove mog brata i kaze: -Kiikii napisala sam tvoje ime, nije tesko, prvo si konj, pa onda igla i opet konj i opet igla... mama kaze da si prvo veliki konj ali ja nisam znala (htela je da kaze da je prvo slovo trebalo da bude veliko ) ahahahahaah prvo si veliki konj! hahahahahahahahahahaha genije!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2014 10:28:09
|
|
|
|
mirkam
|
Ema je stvarno carica ,umrla sam od smijeha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2014 11:08:50
|
|
|
|
emicaa
|
Suze mi idu koliko sam se ismijala,jedva čekam da i T počne pričati.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.11.2014 7:32:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce, silom prilika morala sam da vodim A. sa mnom u wc da piskim. Stavim ga da sedi na podu, dam mu wc papir da se zanima, jer ga inace vijam po wc sa solje. Uzme on papir i cepka ga na listice, ja skupljam za njim. Obrisem se, i hocu da ustanem, kad A. ustaje, uzme jedan listic i gura mi izmedju nogu Posle toga, ni jedan jedini put nisam mogla sama da odem u wc, cim me vidi gde idem, ide i on za mnom
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.11.2014 7:34:36
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 11:31:19
|
|
|
|
QueenJ
|
Pisah već da se skoro porodila tetka mm. Oni imaju i sinčića od 4 god. Uglavnom, puna kuća gostiju, došli da vide dete, tetka doji bebu u sobi, Uroš je bio sa njom i samo izleteo: "Ljuuudi, brže! Dajte bebi sarme, gladna je, pojede mami siseee!!!". On je show.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 12:36:05
|
|
|
|
Peace*
|
Luka mi juče nešto objašnjava, i ja nikako da shvatim šta mi govori, i kaže "ma, mama, brate...", mm umro od smeha!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 13:09:19
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 15:16:12
|
|
|
|
mati
|
E biseri su stvarno... Matiju uplasio neki deka u parku... Izdrao se da se ne penje visoko a ovaj udario u plac... I tek uvece M kaze: mama ja cu da budem djubretar kad porastem, i da vozim onaj veliki kamion, pravi. I onda cu onog dedu da utovarim u kamion oteram ga bas daleko na neku deponiju. Ovo je mozda za temu sta ce biti nasa deca kad porastu.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 15:35:07
|
|
|
|
vikiveki
|
haha Mati smejala sam se tvom frajeru i u temi Šta će naša deca da budu kad porastu a i ovde ću da nastavim da se smejem....kako je se samo setio đubretara problem je mogao da reši i kao policajac
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 15:37:48
|
|
|
|
mati
|
Ali on nema kamion... A i ja ga ne plasim policajcima tako da ne razmislja o tome. A sad su aktuelne djubrise i djubrarski kamioni pa valjda tako... Ma sve je smislio mukica. Izgleda se bas uplasio jer ne place ni pred kim, posebno pred nepoznatima.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 15:38:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam šta je gore da l' da što gura papir među noge ili što se dere da je beba pojela sise
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 15:42:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Nema šta pravi su biseri
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.11.2014 16:50:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Djubretarac sigurno nece biti deca imaju bogatu mastu i slatko je slusati ih. .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.11.2014 14:36:13
|
|
|
|
milicicak
|
Ja: Milice, da odgledamo jednu Masu pa idemo u tvoju sobu da nesto crtamo... Mini buba: Ne mama, odgledamo dve Mase pa idemo u sobu da pravimo gluposti
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.11.2014 16:04:48
|
|
|
|
mati
|
Za ovo je trebalo da je nagradis sa "tri Mase"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.11.2014 22:24:52
|
|
|
|
Anarunika
|
Pitam ja Iku kako se na engleskom kaže molim te. A on odgovara: "Moul" a za da i ne je "Nou i dau"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?