|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da se smejemo našoj deci... :-)
1.11.2014 23:14:55   
dijana1*
Za Emuuser posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1751
1.11.2014 23:17:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

uci E da pise... juce hoce da napise nadimak mog brata, koji pocinje na slovo K.
i sada ja njoj govorim :
-prvo pisi K kao Konj (moram tako da joj objasnim)
ona napise i zove mog brata i kaze:
-Kiikii napisala sam tvoje ime, nije tesko, prvo si konj, pa onda igla i opet konj i opet igla... mama kaze da si prvo veliki konj ali ja nisam znala (htela je da kaze da je prvo slovo trebalo da bude veliko user posted image )

ahahhahha umirem citam mm i svekiuser posted image user posted image user posted image ema caricauser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1752
1.11.2014 23:19:42   
bubulence
unistava nas, sramoti na svakom cosku.. .za sada je to i zanimljivo ali sta ce biti kasnije... videcemo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1753
1.11.2014 23:23:00   
superm
Ne brini, mala je još. Ggodinama dolazi i to da zna šta se sme a šta ne. Ali morate da budete dosledni u tome šta se sme a šta ne. Stvarno je carica!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1754
1.11.2014 23:32:19   
mati
Bubi opasna je, ja se stalno smejem sto ti dajes guzicu.user posted image

Kaze Matija meni " Samo da znas da i ja imam pedera!"user posted image Ja u cudu, kakvog pedera, mi tu terminologiju ne upotrebljavamo nikad. I on se tako hvali, ceo dan, a ja ne smem da ga pitam na sta misli...
Kad posle par dana nadje on svoj novcanik " Mama jer vidis da imam dva pedera, dao mi tata da cuvam kao i ti sto imas"
To je bio Dolar, novcanice dolara... Resena misterija. Al smo se ismejali bas.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1755
1.11.2014 23:35:33   
bubulence
mati to za guzicu je za mene bio najveci blam na svetu a sada mi je stvarno smesno... ali u tom trenutku sam mislila da cu se onesvestiti...
pedera user posted image user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1756
2.11.2014 0:09:23   
Azra_
Hahahah, strašni su. Obožavam ovu temu!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 1757
2.11.2014 9:21:18   
Rosita
user posted image user posted image user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1758
2.11.2014 10:16:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

uci E da pise... juce hoce da napise nadimak mog brata, koji pocinje na slovo K.
i sada ja njoj govorim :
-prvo pisi K kao Konj (moram tako da joj objasnim)
ona napise i zove mog brata i kaze:
-Kiikii napisala sam tvoje ime, nije tesko, prvo si konj, pa onda igla i opet konj i opet igla... mama kaze da si prvo veliki konj ali ja nisam znala (htela je da kaze da je prvo slovo trebalo da bude veliko user posted image )

user posted image user posted image user posted image ahahahahaah prvo si veliki konj! hahahahahahahahahahaha genije!

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1759
2.11.2014 10:28:09   
mirkam
Ema je stvarno carica user posted image user posted image ,umrla sam od smijeha user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1760
2.11.2014 11:08:50   
emicaa
Suze mi idu koliko sam se ismijala,jedva čekam da i T počne pričati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 1761
3.11.2014 7:32:38   
mali_mis
Juce, silom prilika morala sam da vodim A. sa mnom u wc da piskim. Stavim ga da sedi na podu, dam mu wc papir da se zanima, jer ga inace vijam po wc sa solje. Uzme on papir i cepka ga na listice, ja skupljam za njim. Obrisem se, i hocu da ustanem, kad A. ustaje, uzme jedan listic i gura mi izmedju nogu user posted image Posle toga, ni jedan jedini put nisam mogla sama da odem u wc, cim me vidi gde idem, ide i on za mnom user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1762
3.11.2014 7:34:36   
serpica
user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1763
7.11.2014 11:31:19   
QueenJ
Pisah već da se skoro porodila tetka mm. Oni imaju i sinčića od 4 god. Uglavnom, puna kuća gostiju, došli da vide dete, tetka doji bebu u sobi, Uroš je bio sa njom i samo izleteo: "Ljuuudi, brže! Dajte bebi sarme, gladna je, pojede mami siseee!!!". On je show. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1764
7.11.2014 12:36:05   
Peace*
Luka mi juče nešto objašnjava, i ja nikako da shvatim šta mi govori, i kaže "ma, mama, brate...", mm umro od smeha! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1765
7.11.2014 13:09:19   
choopa choops
user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1766
7.11.2014 15:16:12   
mati
E biseri su stvarno...user posted image
Matiju uplasio neki deka u parku... Izdrao se da se ne penje visoko a ovaj udario u plac...
I tek uvece M kaze: mama ja cu da budem djubretar kad porastem, i da vozim onaj veliki kamion, pravi. I onda cu onog dedu da utovarim u kamion oteram ga bas daleko na neku deponiju.user posted image
Ovo je mozda za temu sta ce biti nasa deca kad porastu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1767
7.11.2014 15:35:07   
vikiveki
haha Mati smejala sam se tvom frajeru i u temi Šta će naša deca da budu kad porastu a i ovde ću da nastavim da se smejem....kako je se samo setio đubretarauser posted image problem je mogao da reši i kao policajacuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1768
7.11.2014 15:37:48   
mati
Ali on nema kamion...
A i ja ga ne plasim policajcima tako da ne razmislja o tome. A sad su aktuelne djubrise i djubrarski kamioni pa valjda tako... Ma sve je smislio mukica. Izgleda se bas uplasio jer ne place ni pred kim, posebno pred nepoznatima.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1769
7.11.2014 15:38:31   
Trcosava
user posted image user posted image

Ne znam šta je gore da l' da što gura papir među noge ili što se dere da je beba pojela sise user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1770
7.11.2014 15:42:14   
vikiveki
Nema šta pravi su biseriuser posted image user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1771
7.11.2014 16:50:54   
Mala Elena
Djubretarac sigurno nece bitiuser posted image deca imaju bogatu mastu i slatko je slusati ih. .

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1772
8.11.2014 14:36:13   
milicicak
Ja: Milice, da odgledamo jednu Masu pa idemo u tvoju sobu da nesto crtamo...
Mini buba: Ne mama, odgledamo dve Mase pa idemo u sobu da pravimo gluposti user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1773
8.11.2014 16:04:48   
mati
Za ovo je trebalo da je nagradis sa "tri Mase" user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1774
8.11.2014 22:24:52   
Anarunika
Pitam ja Iku kako se na engleskom kaže molim te. A on odgovara: "Moul" a za da i ne je "Nou i dau" user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here