Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 21:05:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Moje dete je uslo u pubertet Juce se probudio i kao iz topa : mama ujko i Danijeja su biji goji a ja sam otvojio vata i gedo ih. Video sam i sise. Moja faca je izgledala ovako Pitam ga ko te je to naucio a on, baba Mali opasno lagi.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 21:41:04
|
|
|
|
lesica
|
Vuk car Samo, sledeći put kad se budemo družile moraću da pazim da ne nauči i Lenku štogod zanimljivo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 22:52:13
|
|
|
|
Iwana87
|
Dosli komsinici unuci,ja odnesem bazen da se kupaju,ona se sagla da ga ispere.Trci Mihajlo,grli je od pozadi i kaze "Gaze moje ubavo",ili ti dupe moje lepo. Inace zena ima skoro 60 god. Izadje na terasu i vice:Gde ste bre komsije
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 22:56:56
|
|
|
|
Iwana87
|
Bio Mihajlo da seta sa babom i nekom devojcicom koja je tu u goste.Mi sedimo sa prijateljima u sobi,oni odlaze kod M u sobu,on usput pita,mozemo kod mene u sobu?Moze sine.Posle 2 sekunde I ]nde pomoli nos,moze da zatvorim vrata inace mala je starija ima 10 god
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 22:59:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha, kakvi genijalci
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.8.2013 23:05:49
|
|
|
|
Iwana87
|
Nisam odavno pisala pa eto.Posto zna da mi je beba u stomaku,juce mazi bebu,prica mi nesto i podje preko mene da sidje sa kreveta,ja kazem pazi,of,izvini ja zaboravi. Cuo on za fejs,i malo pre prica nesto i spominje fejsbuk,ja reko sta je to,sta ima na tom fejsbuku Gluposti
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.8.2013 0:14:50
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ahahhahaa, smisjem se ko luda .sou s djecom stvarno..PRije nekoliko dodje nam jedna mala seka u goste od moje drugar.cerkica, i ja svrcu cijeli dan pricam doce ti Jovana mala seka pa ces ti sa njom da se igras bala, bala...I on meni postavio milion pitranja o tome, izmedju ostalog hoce li meni mala seka jubiti pisa ..
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.8.2013 23:02:07
|
|
|
|
marince1
|
Uci mm Davida da se zanske ne jure,nego skupljaju i on meni prica sta ga tata naucio ''Tata mi reko da ja moram zenske da skupljam'' i na pitanje sta ce onda sa njima on kaze ''onda ih sve pokupim i bacim u kantu za djubree'' Da,da shvatio je ponetu,smao je pomesao sa omotima od slatkisa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.8.2013 22:14:00
|
|
|
|
Moiraina
|
Moje sinak večeras uzeo moju Avent pumpicu, stavio na stomak i pritiska onu ručku i kaže: Ja sisam sisu!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.8.2013 0:23:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.8.2013 23:07:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Zatekao me Marko večeras kako bez odeće izlazim iz kupatila posle tuširanja i zaprepastio se mama nema pišu ništa mu nije bilo jasno samo je ponavljao GDE JE??
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.8.2013 23:10:00 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.8.2013 23:20:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Ana
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2013 21:54:16
|
|
|
|
lesica
|
Prva odvala danas: Slaže L slagalicu sa slovima i ogovarajućim slikama, stvarima, bićima za ta slova.. I uglavnom, pitam je ja : " L, koje je ovo slovo?" L odgovala : "Slovo A kao kola" Odvala broj 2 : Izletela je iz kuće i izvukla baku iako sam joj rekla da ne ide na ulicu pošto pada kiša. Vraća se posle nekog vremena i na stepenicama viče baki : " Sram te bilo bezobraznice jedna mala, sto me vodis na ulicu kad pada kisa "
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2013 22:03:36
|
|
|
|
marince1
|
Jao pametnica mala,ma oni nikad nisu krivi. Moj sin mene je danas izblamirao,svratili u radnju da probam neku haljinu,on stoji ispred kabine i malo pomeri zavesu,vidi da se ja presvlacim i na sav glas pocne da vice ''mama gologuzan,mama gologuzan''.Naravno da su svi popadali od smeha. TO je,inace,cuo od mene,ja njemu to vicem kad posle kupanja trci go kroz kucu i nece da se obuce.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2013 22:05:14
|
|
|
|
lesica
|
Mama gologuzan, pa ti viči šta ne treba
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.8.2013 22:22:10
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2013 15:51:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana ima neku lutku sto kaki,prica itd dok je ona bila u kupatilu Dusan je upalio i ona njemu "volim te mamice" tek ce on"nisam ti ja mamica,ja sam tatica"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2013 15:53:50
|
|
|
|
madre
|
a jooj
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2013 18:38:25
|
|
|
|
minnica
|
Obožavam dečije provale! Kad smo bili na vikendici prošle nedelje, krenula ćerka sa bakom da se kupa. Ja vičem za njom:"Mina hoćeš li obući kupaći?", a ona kaže:"Neću, kupaću se u guzi."
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2013 18:54:11
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR samo je ponavljao GDE JE??
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.8.2013 19:03:29
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: minnica "Neću, kupaću se u guzi." Dete je genije,pa sta ce joj kupaci kad moze u guzi.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.9.2013 23:58:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Moja mama Vuku : Vuce tebe ce tvoja baba cuvati kada mama ode u bolnicu da rodi bebu. Vuk : Neces me ti cuvati ja cu ici sa njom u bolnicu da i ja rodim bebu sa njom Vuk : mama a kako je beba dosla u stomak
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2013 0:02:15
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Moja mama Vuku : Vuce tebe ce tvoja baba cuvati kada mama ode u bolnicu da rodi bebu. Vuk : Neces me ti cuvati ja cu ici sa njom u bolnicu da i ja rodim bebu sa njom Vuk : mama a kako je beba dosla u stomak
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2013 10:15:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko sedi na noši i kaki, u jednom momentu ustane i pogleda u svoj minuli rad i podigne ruke, otpeva "dindan da (divan dan)" kaže huuuuuuu (kao da duva svećicu) i "davooooo" (bravo) sa sve aplauzom
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.9.2013 10:17:36
|
|
|
|
Didy
|
Hahaha, Ana, i Mare je u fazonu rođendana. Moji celo leto prave torte od peska i zabadaju štapove umesto svećica i onda pevaju. A sad posle rođendana su još više u fazonu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?