RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Modessty -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.10.2012 11:18:52)

IZVORNA PORUKA: marince

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Juce beba place a David podize majicu i kaze --imam ija sisu da hranim Dunju --

[sm=smiley3.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.10.2012 15:05:12)

Sede cure na nosama, cita svaka svoju knjigu, ja gledam tv, tisina je.... samo se odjednom chuje kako Petra prducka [sm=smiley36.gif] A Sara se okrene prema njoj, i onako skroz ozbiljno joj kaze "Pa Petraaaa, kad prdis stavi ruku na guzu !"

Jeca* -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.10.2012 15:20:01)

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

Sede cure na nosama, cita svaka svoju knjigu, ja gledam tv, tisina je.... samo se odjednom chuje kako Petra prducka [sm=smiley36.gif] A Sara se okrene prema njoj, i onako skroz ozbiljno joj kaze "Pa Petraaaa, kad prdis stavi ruku na guzu !"

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sneza24 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.10.2012 20:56:38)

IZVORNA PORUKA: marince

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Juce beba place a David podize majicu i kaze --imam ija sisu da hranim Dunju --

[sm=smiley3.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ovo je i David jednom uradio.Nista nije rekao samo je digao majcu i pokusavao da se namesti da Lana sisa.

sneza24 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.10.2012 23:17:52)

Sad sam se setila sta je David veceras uradio.
Skinula sam Lanu u bodi i otisla u kupatilo da spremim vodu da je okupam.Vracam se u sobu a on je Lani otkopcao bodi i skinuo joj pelenu.[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (31.10.2012 15:14:05)

MM je inace komercijalista ....znaci puno vremena je u autu

Ustala Tara i kaze " Tata otisao kuci."
Ja kazem : "Pa nije otisao kuci, na polsu je, ovde tata zivi, ovo je njegova kuca".
Ona ponovi opet : Tata otisao kuci".
Ja isto .... a ona ce : ''u auto" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nije dete puno pogersilo .... vise je u autu nego kuci [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (1.11.2012 8:34:53)

Kako već mesecima ležim, uglavnom sam u nekoj majci i donjem vešu... Jutros ustala i obukla helanke i džemper da odem na vađenje krv, a meni će moje dete:
Jao mama kako si se doteraja [sm=smiley36.gif]

mala buba -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.11.2012 7:33:57)

[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

moja Petra je sinoc vecerala samo povrce na sta je izjavila da nije ona zec, to je cula od tate

NadaR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.11.2012 9:53:24)

IZVORNA PORUKA: n i n a

Kako već mesecima ležim, uglavnom sam u nekoj majci i donjem vešu... Jutros ustala i obukla helanke i džemper da odem na vađenje krv, a meni će moje dete:
Jao mama kako si se doteraja [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.11.2012 10:01:48)

[sm=smiley36.gif] Genijalni su!

mamicak -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (10.11.2012 1:25:18)

Moja mala bratanica ima tri godine i kaze joj mama:' Otkud ti te sljive (modrice) tolike na nogama?´Ona je prvo gleda par sekundi i zatim odgovori: ' pa mama, kako si tako smotana? Zar si zaboravila da sam juce jela sljive?

Bratanica otisla u kupatilo i brat ulazi za njom i kaze joj: 'Jesam li ti rekao da mi se ne motas po kupatilu sama?' a ona ce njemu na to:' Ko si ti da mi govoris gde cu ja ici i sta cu raditi?'

Moja je jos premalena za takve bisere, ali ocekujem ih uskoro i jedva cekam da progovoriiiii sto viseeee:)

Olga75 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (11.11.2012 20:24:49)

danas :
ja : sine , ne mogu to da nosim , ugojila sam se
zver : pa izgoji se
ja : 'ocu [sm=smiley36.gif]

Biserce -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (14.11.2012 18:01:41)

Mmova bratanica od 3,5god i ja crtamo po tabli i ja je ispitujem koje mleko voli
Ona:ja volim samo mleko od krave i...od tate
ja: ali tata nema mleko, samo mame imaju, mama koze, mama krave, mama svinje bla bla...
Ona:ali ima! Ima sisu, neku ruznu!

boba 11 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.11.2012 16:27:54)

sedi moja Anastasija sad kod mene i gledamo sta ima na rr i kaze "mama,mama kupi mi ovo 'i pokazije na Olgin RR avatar,a hoce i pile od Dunja RR[sm=smiley36.gif]

pandina -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (16.11.2012 12:16:09)

Jao kakav cirkus! GENIJALNI SU!

pandina -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (16.11.2012 12:16:39)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

danas :
ja : sine , ne mogu to da nosim , ugojila sam se
zver : pa izgoji se
ja : 'ocu [sm=smiley36.gif]

Kad li cu ja da se izgojim [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (16.11.2012 12:46:51)

e da ima tema: kad se nasa deca smeju nama...

stojim u kuhinji i spremam Ogiju rucak, ne vidim ga al ga cujem sta radi i gde je tacno u svakom trenutku... odjednom krene da se naglas onako histericno smeje ( ko kad imitira nas da se smejemo).. ja izadjem da vidim sta mu je, a on drzi u rukama nasu sliku sa vencanja i umire od smeha!

P.S. hvala ti sine, sve mi je jasno [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (18.11.2012 15:03:13)

[sm=smiley36.gif]
Jutros idem sa Andreom u prodavnicu i komsija nam se javlja na stepenicama,a Andrea na to kaze:-Kako je ovaj cika ruzan![sm=smiley5.gif]

Ivanka 75 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (18.11.2012 23:35:06)

Spremamo Ivu sinoć za kupanje, ona se baca na krevet i viče "oču mlekooooo" a mm joj kaže "ajde Ivi da peremo guzu" a ona ustade, podiže ruke bespomoćno ireče "ali sad sam prala guzu" [sm=smiley36.gif]

ivbo -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (19.11.2012 18:15:20)

Moj sin ima 14 mjeseci,izgovara tek po neku riječ,tako da je suviše rano za bisere!Ali zato "djeluje" na drugi način! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Neki dan se igrao sa svojom četkom za kosu,ja mu kažem - hajde počešljaj mamu - on se momentalno oduševi,anđeoski se nasmije i kaže -  mama,krene ka meni,ja spustim glavu i onda me iz sve snage drmne četkom među oba oka,da sam sve zvijezde prebrojala![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (20.11.2012 18:56:32)

Tara se puno kakila u nosu i kaze: ''Kakio dinosaurus " [sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (20.11.2012 23:11:29)

V se nesto nadurio na babu (moju mamu) i udara je po nozi i udara, udara, mi mu govorimo kako to nije lepo i on se okrene ka mom tati i kaze: "Deda, ajde ti tuci babu!" [sm=smiley36.gif]

Zemunka85 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (23.11.2012 16:21:34)

Drugarica koja ima sina od dve god, opet je trudna. Pita malog
"Sine, kako ce da se zove bata"?
Malecki "Roda" :-)

lanajelena -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (9.12.2012 15:28:53)

Gledamo deca i ja po netu prodavnice igracaka da bi imali ideju za pismo deda mrazu i tako dok smo razgledali naidjemo na neku radnju ali nemaju cene i ja to glasno prokomentarisem tek ce Lana a sto tebe interesuju cene pa valjda deda mraz donosi poklone njega treba da interesuju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sneza24 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (9.12.2012 16:37:14)

Svašta i od tebe LJ ti ne treba da se opterecuješ cenama dete u pravu.[sm=jezicek.gif]

Pre neko veče David se igrao sa dedom.Pravili su nešto sa kockama.Deda pravio,David rušio i u jednom momentu se deda zagledao u tv i zaboravio šta treba da radi.David ga je zvao par puta deda,deda ali ga on nije čuo pa je reko glasno : Deda šta se praviš lud!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>