RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (6.6.2012 23:18:50)

[sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.6.2012 0:03:30)

Pepeljugo, uopšte ne priča?

Mama, tata, baba, deda, teka, bata i Pepa, to bi otprilike bilo to [sm=zmeden2.gif]
Zna i da ima DE godine ali i na kako se zoves govori DE [sm=smiley29.gif]
Na mene definitivno nije, ja sam vec sa devet meseci trtljala kao navijena, a to se odrzalo i do danas [sm=smiley4.gif]

marince1 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.6.2012 9:59:37)

Ispred prodavnice prakiran neki auto,cini ise lada,omn stara.

Mi izlazimo iz prodavnice i D. koji,postavlja 100 pitanja u minutu kaze:
-Mama koja je ovo kanta?Koje je boje va kanta? (misli na auto) [sm=smiley29.gif]

Iz prodavnice izlazi vlasnik auto kojeg je oj sin nazvao kantom i kaze :
-da znas sine da je kanta.

D. pita:
-A ko je upalio ovu kantu?
Vlasnik:
-ja sam,jer ako ga ugasim,nemogu vise da ga upalim [sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.6.2012 10:16:53)

ovo nema veze sa biserima.
moja kcerka sa ostalim klincima salece ljude ispred zgrade. jako joj je zanimljiva reakcija ljudi. [sm=zmeden.gif]
uopste ne znam ko joj je to pokazao, najvise se plasim da to ne vidi i ovaj mali.
sinoc su svi klinci iz zgrade do 19 h bili u ulazu, sakrili se (gde je ko stigao) i uplasili komsinicu. kako se zena strecnula, tako su joj papiri i namirnice iz prodavnice poletele i razletele [sm=zmeden.gif]

Figaro88 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (7.6.2012 11:19:51)

Hahahaha Marince[sm=jezicek.gif]
Andrei suzi jutros oko i moj brat je pita sto place a ona mu kaze -Ne placem ujko,samo je ispalo[sm=smiley36.gif]

Sesilija 83 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (8.6.2012 9:48:07)

Moja sestricina od 5 god juce pita mamu" mama mogu li ta jedem dva puta uzinu sladoled a nula puta rucak" M oja s joj kaze NE moze zna se kad je rucak kad je uzina a onace...'jao mama od kad si se porodila bas me smaras"...[sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (18.6.2012 11:21:14)

Moja mama ima obicaj kad nesto kupi da pita Lanu sto puta ko ti je to kupio[sm=smiley29.gif] ustvari ona nam da pare da joj mi kupimo to sto ona zeli i tako jednom prilikom kaze Lana joj sto je dosadna ova baba samo prica kako mi je ona kupila ovo,kupila ono a ona samo da pare [sm=jezicek.gif]

Maya21 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 16:09:56)

situacija od pre par minuta...

napred Branko napred Branko! mama kako se on zove? ja: Janko! dobro... hajde Janko! reklame... zavrsavaju se reklame... Mama! evo ga Stanko!! [sm=smiley36.gif]
tako Tale i ja gledamo tenis i navijamo za Janka[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 16:18:26)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

pandina -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 16:20:11)

Jao, extra !

Snelle -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 16:21:34)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image] malo.

red3lilu -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 18:34:25)

Scena od pre neki dan. Ležimo na krevetu Džoni i ja, on kao gleda crtaće, a ja čačkam na netu ko i svaki dan. Svakih 15 min se okrećem s jedne strane na drugu (da ne zagorim[sm=smiley36.gif]) i svaki put zastenjem.. u jednom trenutku okrećući se čujem njegov komentar: Debela. Al onako tiho, stidljivo.. Ja: Molim?! Šta si rekao?! A on: Ništa, ništa, samo ti se ucinilo... Kažem: Rekao si da sam debela, čula sam te! A on će: Pa mama, to je noooormalno, to je zato što si trudna!
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (seljo mali)

pandina -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 20:05:22)

[sm=smiley36.gif] Genijalac!

NadaR -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (25.6.2012 20:42:26)

IZVORNA PORUKA: marince

Ispred prodavnice prakiran neki auto,cini ise lada,omn stara.

Mi izlazimo iz prodavnice i D. koji,postavlja 100 pitanja u minutu kaze:
-Mama koja je ovo kanta?Koje je boje va kanta? (misli na auto) [sm=smiley29.gif]

Iz prodavnice izlazi vlasnik auto kojeg je oj sin nazvao kantom i kaze :
-da znas sine da je kanta.

D. pita:
-A ko je upalio ovu kantu?
Vlasnik:
-ja sam,jer ako ga ugasim,nemogu vise da ga upalim [sm=smiley36.gif]

ahahaha ... ne mogu da vjerujem šta su sve u stanju da lupe [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (1.7.2012 22:43:24)

Moja Hana lepo uzme moj mob pre neki dan i tako ga glodje i glodjeeee.... ja to kasno snimim, mislila sam da se samo igra. Uzmem kad tel poludeo i ugasise.
Ja ga otvorim a on pun vode tj Hancicinih bala [sm=jezicek.gif]
I tako ga rastavim, i vec se pozdravim sa njim....al juce ga sastavim i Raaaaaadiiiiiiiii!!!!!!

mala buba -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.7.2012 8:38:39)

[sm=smiley36.gif]
i meni se to desilo s telefonom. nezgodno je narocito sto je android, ranije je mogla da ga balavi do mile volje, a sad joj ne dam da pridje "pametnom telefonu"

Ognjenka -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (2.7.2012 9:04:09)

Neki dan dobijem mail od sestre.
Pise ovako:

Evo sta je tvoj sestric danas uradio.
Penje uz stepenice, ulazi u kucu, prljav kao mala svinja i kaze:
"Mama jel mogu da se operem?"
Ja kazem "Da se operes?, Naravno," (inace potrebni su sati ubedjivanja samo da opere ruke)
Koki: "Bio sam u kanti" (za djubre)
Ja: "U kanti ??!!!"
Koki: "Jeste mama, stavio sam je na glavu"

[sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 10:50:18)

Moj sin ide iz krajnosti u krajnost prepodne je baletan hoda na prstima.pravi spagu(ja nikad nisam mogla tako a bila gimnasticarka) a onda popodne podivlja(gledao je neki crtani nindzago)i onda samo ide po stanu tuce se,izvodi karate sa sve onim kricima ha-hu-ha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 10:53:20)

Jao taj Ninjago! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

lanajelena -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 10:53:21)

E sad ispala,blokirao mi komp pa sam mislila da mi nije objavio poruku [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 10:56:55)

Cirkus sa njima! [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 11:05:59)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moj sin ide iz krajnosti u krajnost prepodne je baletan hoda na prstima.pravi spagu(ja nikad nisam mogla tako a bila gimnasticarka) a onda popodne podivlja(gledao je neki crtani nindzago)i onda samo ide po stanu tuce se,izvodi karate sa sve onim kricima ha-hu-ha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I mi smo obožavaoci Lego Nindži [sm=smiley36.gif]
Mi na žalost (ili sreću) imamo prave drvene mačeve - bokene. On je snimio gde to stoji, sam uzme mač i samo te saleti odjednom:"Haaa ja sam nindžaaaaa..... bjani se zmijiceeee...haaaaa nindžaaaa goooo" I ako uspe da te dohvati i mlatne kukuuuuuuuu što boliiiii

Kad nosi crvenu majcu onda je civeni nindža, kad nosi belu beli nindža itd. Nema nijednu crnu majcu pa je rešio da je tata cni nindža. A mama je dekica (Sensei Vu) [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Snelle -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (12.7.2012 13:37:47)

IZVORNA PORUKA: Modessty

Mi na žalost (ili sreću) imamo prave drvene mačeve - bokene. On je snimio gde to stoji, sam uzme mač

Ista situacija i kod nas. Imamo ih nekoliko komada i L ih obožava. Jedino što su oni duplo veći od nje, pa ne može sama da ih uzme, i onda moli nekoga od nas dvoje da joj dodamo, a onda kreće pravi rat sa tatom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

marince1 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.7.2012 18:01:07)

David je sam u fazonu --ljubi da prodje--

Kad nesto jauknes pita gde te boli da ljubi da prodje.

Juce dosao iz grada,skida gace,drzi se za pisu i kaze ,,ovde me boli,ljubi mi da prodje,,

Mm je pao sa stolice od smeha [sm=smiley29.gif]

marince1 -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (15.7.2012 18:02:36)

IZVORNA PORUKA: Tash

Jao taj Ninjago! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Daca taj crtac zove Mindzago [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>