*Alexx* -> RE: Da se smejemo našoj deci... :-) (6.9.2010 15:20:32)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Uglavnom uveče kada odvedem malog na spavanje, legnem pored njega, on nagne flašicu, i uglavnom mu se uvučem za vrat i u jednom momentu mu kažem da ga puno volim. Sinoć: Legli smo u krevet, on se vrti, stenje, priča - neće da spava. "Daj mi mama soka", popio je i sav sok i počinje da kuka "Sipaj još soka!", i ja kažem da ne može, jer će onda puno da piški i da bude mokar ujutru, i ne vredi on kuka dalje, u jednom momentu zaćuti. Pomislim zaboravio je. ("DOBRA FORA!" ) Nakon par trenutaka, okreće se prema meni i kaže: "Mamika, volim te puuuno!" Ja sam umrla od smeha. Naravno, čim sam se ja nasmejala, on je seo, uozbiljio se, uneo mi se u lice i rekao "Sipaj još soka!" KAKVA ULIZICA! IZVORNA PORUKA: Anoniman Bilo je pretoplo pre neki dan - kao što znate... Došla sam sa posla, a kod mene na terasi leto - prži sunce! Šta ćemo da radimo??? Ja skinula dete u šorc i majcu, kao i sebe, meni kanta sa vodom, njemu kantica sa vodom, meni krpa, njemu krpica i na terasu da brišemo plastične stolice i sto. CEO JE BIO MOKAR! I IZNAD SVEGA - SREĆAN! U jednom momentu mi je rekao "ja imam krpu", pa reko ajde da mu nešto bilo šta odgovorim, i kažem "dala ti je mama krpu da brišeš", tek će on mrtav ozbiljan "hvala ti mamika!" Ustvari uopšte ne znam zašto mi tepa, zašto me zove mamika??? Ko li ga je to naučio??? IZVORNA PORUKA: Makili Kad smo kad anegdota,moje dete je opčinjeno kamionima i vrhunac te njegove ljubavi je iskazao kad ga je prodavačica u jednoj radnji pre dva dana pitala:" Šta ti se desilo sa kolenima?" (a naravno oba kolena su mu razbijena pošto od kad nosimo kratke pantalone nema šta da mu štiti nogice kad pada ) on joj je opušteno zavaljen u kolica odgovori:" Udario me kamion!". Trebalo je snimiti izraz lica te žene koja je mene u tom trenutku pogledala...Ja sam se naravno samo nasmejala i rekla mu da ne laže a ona se okrenula i otišla u čudu.... IZVORNA PORUKA: Jeca RR Tek sad otkrih ovu temu. Fenomenalne su vam pričice. . .baš ste me raznežile Ja mogu da ispričam 2 priče o mom sestriću koji ima dve i po godine. Bio je sa mamom i tatom u hipermarketu i sve vreme u ruci nosio flašu obične vodice koju je ćapio čim su ušli u isti. Na kasi je naravno uredno dao da se otkuca ta flaša (stalno ide sa njima u nabavku u veliki hipermarket na NBG-u koji im je u kraju pa je vrlo iskusan). Na kraju je seo u kafić i mama naručuje kafu, tata kafu, a maleni vadi svoju vodicu na sto i okreće se ka konobaru i kaže "samo čašu" Evo još jedne. Kreće sa tatom do prodavnice i prilazi mami i kaže "daj mi pare", dajući joj celu njenu tašnu Ona otvara tašnu, uzima novčanik i daje mu 10 dinara (kao, eto čisto da ne odbije dete). A on kaže "još". Moja sestra mu odgovara "pa nema mama više", a on će "daj mi karticu" Dakle klinci su mi neverovatni. Obožavam ih. Kad su bebe medeni su mi kad se onako iz dana u dan menjaju. . .pa svaki dan ti nešto novo, a kad ovako rastu onda samo da ih slušaš i da zapisuješ njihove nove fazone Jedva čekam da vam se pridružim, a do tad pišiteeeeee i za nas "mame u najavi" IZVORNA PORUKA: Anoniman guppy draga...evo jedne... Pre koji dan stižem od zubara kući, Luka presrećan što me vidi pritrčava, i viče "Jesi bila kod zubara?", ja čučnem da ga zagrlim, usput odgovorim na njegovo pitanje "da", međutim od zagrljaja ne bi ništa-Luka me odguruje, mrtav ozbiljan postavlja sledeće pitanje "Jesu ti ispali svi zubi?" i već mu je rukica u mojim ustima koja sam morala da otvorim, a on vrši vizitu...
|
|
|
|