bubulence -> RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče (29.5.2011 18:12:45)
|
ovo smo mi do sada kupili: kolica JUNGLE - 14000din krevetac BUCKO- 8900din pelene -tetra smo kupili ''na metar'' u SUKNU jer su sve ostale bile jako jadne i providne, uglavnom izadje nepunih 80 din komad. varalica NUK, to su nam preporucili u skolici 230din kom, uzela x2 makazice isto NUK oko 400din cetka i cesalj 360 din. silikonska kasika 290 din svedske dobijam od sestre koja ima neraspakovanih a kupila je svega 15, od toga 10 jos uvek stoji u najlonu i to ce mi biti dovoljno. bodice smo kupili u Madjarskoj, izadje oko 3e u proseku. uzeli smo cini mi se 10 kom. carapice br 00 su 110 din kom sediste koje hocemo da uzmemo je oko 6000din flasice cu uzeti AVENT, videla sam da je kom od 125ml- 610 din... koliko znam za pocetak trebaju 2 kom... spavacice za bolnicu sam uzela na pijaci 2komx750 din, za kod kuce cu uzeti neke lepse i kvalitetnije... bebu cu izneti u onom jastucetu koje je ana stavljala na prethodnim stranicama, moj brat i ja smo u tome izasli iz bolnice, kao i troje mojih kumica koji su se rodili u januaru, aprilu i junu i nista im nije bilo, zimi ostavis dunjicu unutra, leti je izvadis i superiska. materijal predivan, ne moze se meriti ni sa cim sto ima sada da se kupi tako da cemo mi koristiti i za kolica...
|
|
|
|