Zemunka85 -> RE: Rasterivači komaraca (24.6.2013 4:15:45)
|
Ja sam ocajna, O C A J NA A! Moje dete ima straaaasnu alergiju na ujede insekata. Ali strasnu. Uopste ne biste verovali koliku. I ne biste verovali da je to ujed komarca i nema sanse da vam docaram recima kako to izgleda. Ono je mucno za oci, meni se srce cepa i zeludac prevrce kada gledam. A pri tom je konstantno izujedana. Grozno izgleda, grozno, grozno. Svako ko je pogleda, pita me sta joj je. Muka mi je vise. Do skoro je bilo samo po licu, jer je nosila duge rukave, a ovo sada ... I traje po 10dana. Trenutno na ledjima ima dva ujeda u fazi prolazenja. koja su bordo. Neka su. samo da prolaze. Ali za vreme akutne faze, uh .. konstantno me boli glava tih dana. Sada ima na jednoj nogici na listu, na drugoj na kolenu. Tvrdim da mi niko ne bi verovao da je komarac. Odeklo je toliko da joj je list za 50% veci, a ujede je tvrd kao kamen, 3cm*3cm. otecen kao veci kliker i sto je najgore konstantno pulsira tj cas je beo cas crven - na sekund. Ma ne bi verovali. Ocajna sam, ali bukvalno ocajna. Ne znam da li je gore da mi je dete 100% dana pod hemikalijama (a tada kada bi je ujelo nesto, ubila bih se), ili ... ne znam, ne znam ... poludecu... Da li mi neko moze ponoci sta da mazem tu? Onaj hiper hama bas i ne pomaze, uzela sam Fenistil, ali pise preko 2god. Da li smem to? Svakako ujutru idemo kod DR zbog drugih stvari, pa cu joj pokazati i pitati je, mada sam vec to radila ... PS. Da, to je ujed komarca. Sigurna sam. Za ovaj ujed koji sam opisala, videla sam kada ju je ujeo,
|
|
|
|