Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mimče ja cu da pop od muva non stop mi ulaze u usta nos usi ne zznam odakle ovolika najezda ja vise ne mogu da masem rukama ni da se lupem, upomoooooc jel postoji neki sprej lampa tableta za muve, ovo je haos invazija , ne mogu da spavam , jedem disem od njih Raid Night&Day (ne znam da l' bese zeleni ili plavi, bacila sam kutiju - jedan je za muve i komarce, a drugi za komarce i tigraste komarce) Ubija za 10 min, provereno IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: Mimče ja cu da pop od muva non stop mi ulaze u usta nos usi ne zznam odakle ovolika najezda ja vise ne mogu da masem rukama ni da se lupem, upomoooooc jel postoji neki sprej lampa tableta za muve, ovo je haos invazija , ne mogu da spavam , jedem disem od njih Nisam probala taj raid, mada kazu da je dobar. Probaj da pozoves neku sluzbu DDD i da ti urade dezinsekciju kuce/stana (ne znam gde zivis). Raspitaj se prvo kod nekoga ko je vec radio da ti preporuci sluzbu. Mozes da pozoves veterinarsku stanicu Beograd i pitas ih. Naplacuje se po kvadraturi (da te neko ne izvacari). Meni mm to radi jer je dr.vet.med. pa to i inace radi i za druge. Kad smo dolazili u BG uradio je i kod mojih, cak i protiv buba rusa kojih nisu mogli da se otresu. Sada ce morati ponovo jer su krecili pa su sve ispomerali prebrisali i prekrecili. Ja zivim u sterilnoj sredini sto se insekata tice. Da nije toga ne bismo mogli u dvoriste izaci. Onih dana kada je padala kisa, sprali su se zidovi i sve napolju pa je pocela invazija kad je otoplilo, pa je prekjuce ponovo poprskao i sada mozemo ponovo da uzivamo. Ako ti to nije mnogo skupo, a ti probaj. Mada postoji razlika i u tim DDD sluzbama. Recimo moji su nekom liku dali silne pare i nista, a kad je mm sredio, nema da zazuji ni mili nista. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mimce ja barem jednom mesecno naprskam Raid oko prozora i mnogo manje muve ulaze. Jeste da smrdi neko vreme ali se ipak izvetri. IZVORNA PORUKA: BubaMira Nala , mi smo uzeli Raid i spasili se od komaraca i bubetina !!! Napokon spavamo kao bebe ... Mi smo uzeli onaj na struju sa kompresovanim peskom . Citala sam uputstvo , ne pise nista da je stetno za trudnice . Valjda nije ? IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: BubaMira Nala , mi smo uzeli Raid i spasili se od komaraca i bubetina !!! Napokon spavamo kao bebe ... Mi smo uzeli onaj na struju sa kompresovanim peskom . Citala sam uputstvo , ne pise nista da je stetno za trudnice . Valjda nije ? A,za komarce u dvoristu IZVORNA PORUKA: nala Pa iskreno, trebalo bi da pise ako jeste stetno. Ne verujem da je stetno, moralo bi da pise. za Raid. IZVORNA PORUKA: lanajelena imas onaj fenjer za dvoriste IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: bebironcic A,za komarce u dvoristu Pitaj nekoga da li je probao Raid-fenjer. A za tebe mi je lako, pa mm moze da vam sredi komarce u dvoristu. Kakav sam ja menadzer mm. IZVORNA PORUKA: smeško Autan je stetan, Raid nije. IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: bebironcic A,za komarce u dvoristu Pitaj nekoga da li je probao Raid-fenjer. A za tebe mi je lako, pa mm moze da vam sredi komarce u dvoristu. Kakav sam ja menadzer mm. Ajd' probacu taj fenjer,pa ako ne valja,onda nam preostaje tm IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: lanajelena imas onaj fenjer za dvoriste IZVORNA PORUKA: viking RR Stvarno? Ja koristim i jedan i drugi (šta nađem u prodavnici). U kom smislu štetan? I zašto ovaj drugi nije? IZVORNA PORUKA: smeško Autan je stetan, Raid nije. On je skup-600 din, a tableta traje 4 sata...Svako punjenje za njega je 200din, pa je to za 4h stvarno mnogo... IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: lanajelena imas onaj fenjer za dvoriste On je skup-600 din, a tableta traje 4 sata...Svako punjenje za njega je 200din, pa je to za 4h stvarno mnogo... Onda je to preskupa varijanta. IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: viking RR Stvarno? Ja koristim i jedan i drugi (šta nađem u prodavnici). U kom smislu štetan? I zašto ovaj drugi nije? IZVORNA PORUKA: smeško Autan je stetan, Raid nije. Cuj Viking, ja tvrdim obrnuto. Ja sam odlican tester za stetnost kozmetickih preparata, parfema, pa i sredstava za unistavanje insekata. Od Autana mi nikad nista nije bilo, ali od Raida prvo nesnosno kijam, a onda pocinje grebanje grla, nesnosno kasljanje i suze mi oci...E sad, neko nije oset_ljiv, pa mu ne smeta, ali ja jesam i detektujem i najmanju nepravilnost u hemijskim preparatima. Iz istog razloga dajem savete mamama da ne kupaju decu Meriminim sapunom. Ranije je bio dobar, a sad mi koza reaguje na njega, sto znaci da sadrzi jaku hemiju. A za vas zene savet- ubedljivo najbolja je Dove kozmetika, ali i tu nemojte sve kupovati. Samponi, sapuni, ulja- sve ok, ali od kupki ne kupujte one providne sa krastavcem i alojom..Uzimajte one mlecne ili uljane Dove kupke (uljane posebno preporucujem). Sorry ako sam off IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: lanajelena imas onaj fenjer za dvoriste On je skup-600 din, a tableta traje 4 sata...Svako punjenje za njega je 200din, pa je to za 4h stvarno mnogo... Onda je to preskupa varijanta. Jeste. Mislim, vredi ga imati ako se pravi neko slavlje u dvoristu, pa da vas gosti ne bi kleli, trebalo bi upaliti taj fenjer. Ali za svaki dan???Tesko je za prosecan budzet. IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: smeško Autan je stetan, Raid nije. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ŠTETAN!!! znači ne smem na kožu da ga mackam išli smo na reku i kupila sam autan za decu sa aloa verom... i mackala sam se dva puta taj dan i posle toga još dva puta! nisam znala da ne sme