RE: Bockalice (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anoniman -> RE: Bockalice (3.8.2009 8:34:46)

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Tasho, mislim da sam ja odavno pod Beba, otvorila 4 teme, medju njima i razvoj fine motorike.

Jesi mila, ali ne povezujući je sa govorom.

Shishica -> RE: Bockalice (2.3.2012 9:56:03)

Manite se filozofiranja oko razvoja dece i ovoga i onoga.. samo zato sto je neko rekao to i to pa onda je to tako i te gluposti [sm=jezicek.gif] Dobro nesto i ima veze, ali sve je od deteta do deteta.. I svako misli da mu je dete najpametnije, sta cete..tako to ide sa vecinom roditelja. Ja sam realna - MOJE dete je strasno pametno [sm=smiley4.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley2.gif] Booooockalice!!!

Duze vreme gledam koje bi bile najbolje, ali nikako uzivo da odem da vidim. Trazicu ih u Madjarskoj sledeceg vikenda. Ne bi suvise velike. Ema voli da se igra sitnim picabocama i da precizno redja i tako.. mislim da bi mi bockalice bile spas.

Olga75 -> RE: Bockalice (11.8.2012 18:17:55)

duuugo joj nisam davala bockalice , sitne su bre mnogo
i sad se kajem sto sam joj ih uopste dala [sm=smiley29.gif]
mislim zabavlja se ona , pravi tako nesto ali to se raspe na gazilion strana i nikad nisu sve pokupljene a nikako da se sve pogube , majku mu sto se vise rasipaju , vise ih ima [sm=smiley29.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Bockalice (11.6.2013 13:29:59)

Mislim da je ovo za stariju decu, ja se ne usudjujem da ih kupim!
Prvo H je jos mala , pa i T da sve zna bojim se da ih ova ne pojede
A drugo posle malo igre ima da ih bude svuuudaaaaa...ne pada mi na pamet da ih skupljam, kao sto skupljam figurice za neljuti se covece i sah (koje su dobile BTW)

mali_mis -> RE: Bockalice (26.10.2016 13:15:19)

A. ih je skoro dobio, i odusevljen je. Toliko je odusevljen da ih je juce ubacio u krevet, pa smo se bockali dok smo spavali [sm=smiley36.gif]
Nego, bio mi je problem dok nisam nasla gde ih ima, kad pitam a prodavacica me gleda kao da sam okinula sa Marsa.

Anck Su Nmaun -> RE: Bockalice (26.10.2016 13:20:29)

Po meni je ovo super igracka, vole da bockaju, s vremna na vreme se sete, kad se izigraju lepo pokupe i sklonim u orman da ih ne bi pogubile.

isidora88 -> RE: Bockalice (26.10.2016 13:33:11)

joj bockalice se ne koriste vise kod nas,mesecima smo se nabadali na njih, sad zbog bebca ih ne vadim jer stalno ide za starijim i sve trpa u usta

Animsaj9 -> RE: Bockalice (26.10.2016 13:46:14)

super igracka , da razvijaju svoje kreativne vijuge ,idejica 1000

Maraj -> RE: Bockalice (26.10.2016 13:48:51)

Jako dobra igracka za razvoj fine motorike

Dora89 -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:19:58)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Manite se filozofiranja oko razvoja dece i ovoga i onoga.. samo zato sto je neko rekao to i to pa onda je to tako i te gluposti [sm=jezicek.gif] Dobro nesto i ima veze, ali sve je od deteta do deteta.. I svako misli da mu je dete najpametnije, sta cete..tako to ide sa vecinom roditelja.

Uglavnom se slažem. [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:21:48)

Bockalice su super. Ne znam samo od kog uzrasta idu?

Mala Elena -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:24:23)

Nemamo ih. Kako uopste kontrolisati dete da se ne zadavi ?[sm=zmeden.gif] ili zagubi...

mama Jo -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:29:31)

Da ne zagubi nikako 😂 ja kad usisavam i pomerim krevetac ili bilo sa nadjem uvek nesto, posebno nesto tako sitno.

A kada se igrate zajedno naravno da pod nadzorom nece nibstaviti u usta a kamoli nesto vise... posle se skloni na visinu koju ne moze da dohvati

Mala Elena -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:40:51)

Pa to ali kada je vise dece prisutno , dok se covek okrene ili pogleda u stranu moze se strpati u usta i cao. Moja deca n e guraju u usta ali opet sta znam.

mama Jo -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:43:15)

Slazem se, oni za sekund naprsve neki problem 😂
Bas zato sam i pisala od kog uzrasta idu, mislim da nije pre 3 godine...cak i tada treba nadzor

Mala Elena -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:46:11)

Verovatno od trece...

mama Jo -> RE: Bockalice (8.3.2018 11:49:53)

Mada na gotovo svim igrackama pise od trece godine... bas iz bezbednosnih raloga

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]