Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 25.11.2013 10:51:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak a znate sta je najgore, sto ne znaju ni da prepisu (jer da bi prepisao moras da znas gde je to sto trazis i da nekog pojma imas sta te u stvari pita to na sta odgovaras) pa se to muljanje, okretanje i meskoljene vidi na kilometar... hahah ja jednom dala na kontrolnom djacima da mogu slobodno da koriste udzbenike nikad losije ocene nisam podelila niko ne zna da se snadje hahaha pa naravno kad nikad nisu ni procitali celu lekciju
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 28.5.2015 11:26:48
|
|
|
|
tekilica
|
Nama je nas profesor statistike davao da koristimo udzbenik, ali, realno, moras da znas gde da gledas. Tu se nikad ne krije ceo odgovor, moras da znas sta ce ti iz knjige pomoci da dodjes do resenja. Sto se moje taktike tice...ja naucim ono sto ja mislim da je bitno. I,eto, zavrsih taj faks u roku. Izgleda da se to poklapalo sa misljenjem profesora.
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 29.5.2015 9:17:47
|
|
|
|
NadaR
|
Ja nikad nisam imala nikakve taktike. Bubala sve od pocetka do kraja. Štreberka pa eto. :-D
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 29.5.2015 22:47:00
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Ja nikad nisam imala nikakve taktike. Bubala sve od pocetka do kraja. Štreberka pa eto. :-D Isto
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 30.5.2015 17:22:53
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Ja nikad nisam imala nikakve taktike. Bubala sve od pocetka do kraja. Štreberka pa eto. :-D Takođe. Tj. Ili dobijem keca ili pet odsnosno ili ne izađem na ispit ili dobijem 10. A prepisivanje me nije interesovalo, mrzelo me da se maltretiram i traumiram sebe bez razloga. Ali drugi jesu od mene prepisivali i bogami jesam par puta nagrabusila pomažući drugima.I videla sam raznorazne taktike. i to treba znati!!!
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 28.2.2018 15:26:31
|
|
|
|
Dora89
|
Xexe xexe, sve dobri đaci i studenti! I ja sam temeljno učila od početka godine, uslov davala do leta, pa na jesen čistila godinu.
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 28.2.2018 15:53:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh ovde sve streberi. Ja nisam, bilo je raznoraznih taktika
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 28.2.2018 15:55:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Samo zalugom kod mene.
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 28.2.2018 16:44:18
|
|
|
|
mama Jo
|
E, pa ko nije bas nijednom probao onda stvarno...
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 1.3.2018 9:09:11
|
|
|
|
Dora89
|
Ja sam bila uglavnom ona koja je svima šaputala rešenja. 😇
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 1.3.2018 9:26:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naslov teme promenite u javite se streberi
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 1.3.2018 9:27:05 >
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 1.3.2018 10:24:55
|
|
|
|
Dora89
|
Evo me!
|
|
|
|
RE: Taktika polaganja ispita 2.3.2018 0:31:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Heheh ja sam imala svoje metode.Palile su uvek. Ponistavala sam ispite ispod 9
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?