MicinaMama -> RE: Da li imate osecaj kojeg je pola vasa beba? (19.4.2013 13:17:18)
|
Drage moje ja bas mislim da taj osecaj ne postoji nego da je to samo nasa podsvesna zelja...pa tako da vecina zena "oseca" da nosi decaka e sada polovini se utvrdi devojcica,a drugoj polovini decak i onda ona uvek kaze kako je to osecala. Ali to je u sustini samo zelja se poklopila sa istinom. Ja sam malo zelela da mi drugo dete bude decak zato sto je prvo bila devojcica i dok sam bila trudna bila sam ubedjena da je decak.Cak su i drugi isto mislili ali eto nije bilo tako.ipak je bila devojcica. Sa prvim detetom nisam ni razmisljala sta ce biti,zelela sam devojcicu ali nisam imala nikakve predosecaje sta je.I bila je devojcica.Uh i bila sam pre ponosna,mnogo sam bila sretna jer sam imala u glavi da cu sebi roditi drugaricu,moju saputnicu,moju podrsku...jer samo zena zenu razume sta oseca,sta je boli,sta je raduje. I sve sto vise raste pokazuje mi to i ispunjava moju zelju.Za drugo dete sam zelela da bude decak jer opet po nasem obicaju treba decak da nastavi prezime.Ali nisam se razocarala ni ja ni mm kada su rekli da je opet devojcica.Boze moj neka je ziva i zdrava.A za trece necu ni pitati sta je. Evo neki dan se desilo u porodici od mog ocuha: Oni su mladi ok 78 god.Vencali su se pre osam godina,strasno se voleli,ali nisu mogli da zacnu dete.ona i isli na pregled kod lekara i sve je bilo u redu sa njima...ali eto.I da bi on posle toga otisao da se svalera i napravio dete nekoj medicinskoj ssestri a ovu svoju zenu koja bi zivot dala za njega i rado bi mu podarila dete,nju je ostavio.Ona je iz srbije,ostala je u Bosni zbog posla a nema ni svojih pored sebe.Eto koliko je vazno da se imaju deca u opste ma sta god bila,jer ona spajaju porodicu.Hvala Bogu sto ih i imamo.eno moji su dole svi u suzama zbog te nase snaje.
|
|
|
|