Brand new mama -> RE: intimnost roditelja i dece (6.7.2009 11:56:30)
|
Razmisljala sam da li da komentarisem, pa moram...OK, kad se ovako procita, stvarno zvuci ocajno,Da se ne zezamo, postoji stvarno puno slucajeva incesta i seksualnog zlostavljanja svugde, naravno i kod nas. Ali, ako neko vec sumnja na nesto, mozda bi bilo najjednostavnije da obavesti majku malecke, naravno pred muzem, alo je to ikako moguce. Sa druge strane, nije za mene franch kiss sa detetom nesto normalno, ali nismo mi svi isto odgojeni i nemamo isti stav prema svom telu i odnosu u porodici( bojim se da cete me sad pogresno shvatiti) Ja nisam opustena kad se nalazim medju obnazenim ljudima, makar u sauni, ali znam jednu devojku koja veci dio vremena provodi skoro gola( isla sam kod njene cimerke i ona je pitala da li dolazi decko ili cura, posto je bila cura,tj.ja-bila je obucena samo u gacice) . Njoj nije cudno da se tako golisava seta i pred svojim ocem ili da mu se tako baci u krilo( by the way, sad ima 30 godina) Tj.htela sam reci, da mozda nije fer da prozivamo nekog pedofilom i zovemo na linc. Mi ovde nista ne mozemo resiti, zar ne?
|
|
|
|