|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
27.10.2023 15:32:10   
Srecko47E
Pravila sam sinoc -u pola 3.user posted image
Nisam probala,jer je bila vrela,a vec je bilo ho ho na satu.
Probacu veceras kad dodjem kuci uz caj.

Suprug mi rece da je poneo jednu celu na put.user posted image

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
27.10.2023 15:45:49   
flamingos
Baš mi je drago da je isprobana.Javi kad budeš probala.Mada,verujem da ćeš biti oduševljena.Šalu na stranu,ali recept je odličan.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 7:39:17   
flamingos
Šta kažeš?Ma ne sumnjam u sebe,već ukusi su različiti.Uzgred,kad siđem dole zapitaću za lek,pa ti pišem u pp.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 8:23:54   
Sanjica26 RR
Eto moje mame neki dan, mozda se danas sretnemo i eto strudle. Ja je isto pravim i kad je posna varijanta. Njena je najlepsa. Starinski recept.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 8:45:26   
flamingos
Za posnu štrudla ako nekome treba recept isto imam.Fantastična je.Naravno,ne mora mak da se stavlja.Može da se filuje sa džemom i orasima.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 8:49:01   
Srecko47E
Zadovoljna sam,mekana je i danas.user posted image
Ja sam pravila duplu meru.

Dve sam napravila sam dzemom od kajsisja i kajsijama iz kompota.

Preukusno!



Posnu verziju pravim sa cajme od kamilice.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 8:58:12   
flamingos
Baš mi je drago da ti se dopada.Naravno,nadev možeš da koristiš po svom izboru i ukusu.Dok nisam pravila ovu štrudlu nisam ni znala da volim mak.🙄Nekako sam ga izbegavala ne znam ni sama zašto.

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: ŠTRUDLA SA MAKOM
28.10.2023 8:59:29   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Srecko47E

Zadovoljna sam,mekana je i danas.user posted image
Ja sam pravila duplu meru.

Dve sam napravila sam dzemom od kajsisja i kajsijama iz kompota.

Preukusno!



Posnu verziju pravim sa cajme od kamilice.



Srecko i ia pravim sa cajem od kamilice.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 108
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here