mama kukunka -> RE: Da li vas doticu misljenja drugih ljudi sta misle o vama? (20.2.2012 22:03:08)
|
zavisi ko misli..ako neko do koga mije stalo nesto pogresno protumaci, potrudicu se da mu objasnim..7 A ako je neko za koga ne marim, tj nemam lepo misljenje o njemu, i zivoti nam se ne preplicu, nek misli sta god hoce. Inace sam nekada bila skroz srdacna i otvorena, to me mnogo kostalo...sad mogu reci da sam ljubazna, a otvorena prema jako malom broju ljudi.. Svoju intimu retko kome iznosim.. Mozda manje nego sto je za psihu zdravo..ali zato imam vas:) Npr imam komsinicu ( moze mama da mi bude), ali se ponasa skroz sumanuto..prema svima, ne samo prema meni, 3 dana je preljubazna, onda vidi da je moj pas digao nogu da piski ka njenom dvoriszu, pa mi se izdere, pa ne razgovara po pola godine..jednom sam joj odbrusila, i sad znam po odjecima u kraju da me ne podnosi, i da misli da sam skot, ali me bas zabole[sm=sloncek.gif] jer zaboga , svi joj se samo smeskaju, i trpe izlive besa, a ja se suprotstavljam.. Ne bih volela da moje prijatelji imaju pogresno misljenje o meni,.ali na svu srecu dobro me poznaju..pod prijatelji mislim na nekoliko ljudi oba pola sa kojima se druzim vec 20ak godina.. Neki su po belom svetu, cesto me zaboli to sto se niti izmedju nas sa godinama gube..ali sad odoh u off e , da nemam onaj problem koji imaju mnogo zene-kad dodju gosti, sta ce reci...da li je ok bilo na slavi, da li su mi prozori cisti, da li je ruska salata dobra.. za to me nije ama bas nikada briga..ljudi kod nas dolaze zbog nas, i ja se uvek tako ponasam..sta imam iznesem, docekam od sveg srca...a po tome sto vole da dolaze u ovu vuko,.binu rekla bih da smo dobri domacini... i da im ne smeta sto j lavor sa neopeglanim vesom na dasci u dnevnoj sobi ( trenutna situacija)
|
|
|
|